Ozan Tufan Hull City'de gözden düştü

21.12.2022 - 12:16 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 12:35

Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship takımı Hull City'ye transfer olan Milli futbolcu Ozan Tufan takımın geleceğinde rol almıyor.

Ozan Tufan Hull City'de gözden düştü

AJANSSPOR HABER

Sezon başında Fenerbahçe'den 3.5 milyon Euro'ya Hull City'e transfer olan milli futbolcu Ozan Tufan İngiliz ekibinin gelecek planlarında yer almıyor.

Ozan'ı bonservisiyle satmak istiyor

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Ozan Tufan'ı Hull City teknik direktörü Liam Rosenior kadroda düşünmüyor. Bu duruma karşılık İngiliz temsilcisi Hull City, Ozan'ı bonservisiyle satmak istiyor. 

20 maçta 4 gol

Fenerbahçe'den Hull City'e giden Ozan Tufan bu sezon 20 maçta forma giydi ve 4 gol kaydetti. Hull City'e sarı lacivertli takımdan transfer olan Allahyar ve Pelkas'ın ardından üçüncü oyuncu oldu. 
 

İlgini Çekebilir
Ozan Tufan: "Vatanımızı özledik"
Habere Git

Hull City ile olan sözleşmesi 2025'e kadar

Bursaspor altyapısında yetiştikten sonra 2015 yılında Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro'ya transfer olan Ozan Tufan, sonrasında Alanyaspor, Watford ve Hull City formaları da giydi. 65 kez A Milli Takım formasını giyen Ozan Tufan'ın Hull City ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Şenol Güneş istiyor

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sol bek ve stoper dışında orta sahaya takviye istiyor. Hull City'de forma giyen Ozan Tufan gündemdeki isimler arasında. 

Fenerbahçe'ye gitmişti

Şenol Güneş daha önce de Beşiktaş'ı çalıştırırken Ozan Tufan'ın transfer edilmesini istemiş ancak Bursaspor forması giyen Tufan Fenerbahçe ile anlaşarak sarı lacivertli takımın yolunu tutmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler