Ozan Tufan golünün sırrını açıkladı: "Bu şutlarla ilgili..."

27.03.2021 - 22:21 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 22:44

Son dakika haberleri... A Milli Takımımız, bugün Norveç'e karşı 3-0'lık net skor farkıyla galip gelmesini bildi. Bugünkü maçta birbirinden güzel 2 gol atan Tufan, maç sonrası moral ve motivasyonunu basın mensuplarıyla paylaştı. İşte detaylar.

Ozan Tufan golünün sırrını açıkladı: "Bu şutlarla ilgili..."

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takımımız, adım adım Dünya Kupası'na gidiyor. Önce Hollanda sonra Norveç'i güzel oyunla mağlup eden ay yıldızlı ekip; Letonya maçı öncesi motivasyonunu yüksek tuttu. Bugün, A Milli Takımın sahada yıldızlaşan futbolcusu ise Ozan Tufan'dı.

Maçın 4' ve 59. dakikalarında gol atan Ozan, Norveç'e karşı 2 güzel gol atarak; galibiyette aslan payına sahip olan isimdi. Maç sonrası basın mensuplarına formunu ve güncel gidişatını değerlendiren futbolcu, önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ozan Tufan'ın açıklamasından kesitler.

Ozan Tufan, "Mutluyum"

"Bu şutlarla ilgili tabii ki çalışmalarımız oluyor kulüplerle. Bunların meyvesini bu tür maçlarda veriyoruz. Ben de bu tür golleri attığım için mutlu oluyorum. Ben iki yönlü oynamayı seviyorum ve buna zorluyorum. Defans olarak yaptığımızda ofansif olarak bir şey yapmadığımda keyif almıyorum. Arkadaşlarıma yardımcı olduğum için mutluyum."

Senin için hazırladığımız haberler