Ozan Kabak kaç maç ceza alacak?

28.09.2020 - 12:32 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 12:40

Ozan Kabak, takımı Schalke'nin Werder Bremen ile oynadığı maçta rakibine tükürmüştü. Ozan Kabak, tartışma konusu oldu. Ozan Kabak, kaç maç ceza alacak?

Ozan Kabak kaç maç ceza alacak?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Schalke'de forma giyen Ozan Kabak, Werder Bremen ile oynadıkları maçtaki kötü performansının yanı sıra rakibine tükürmesi sebebiyle de eleştiri konusu oldu. Ozan Kabak ile ilgili bir yorum da Lothar Matthaus ve Peter Neururer'dan geldi. Ayrıca Ozan Kabak'ın transfer haberlerinden olumsuz etkilendiği konuşuluyor. Ozan Kabak kaç maç ceza alacak? İşte detaylar...

Ozan Kabak'a eleştiriler arttı

Sezon öncesinde adı Tottenham ve Liverpool ile anılan Ozan Kabak, 8-0 kaybettikleri Bayern Münih maçında penaltıya sebebiyet verdiği için eleştirildi. Ancak; Almanya'da eleştiri dozajı, Werder Bremen maçıyla birlikte zirve yaptı. 

"Ozan'a hak edilen ceza verilmeli"

Werder Bremen maçında beklentilerin altında kalan Ozan Kabak ile ilgili Schalke'nin eski teknik direktörü Peter Neururer, "Ozan Kabak'a hak edilen ceza verilmeli. Bu tip sportmenlik dışı hareketlerin sahada yeri yok. Belki uzunca bir süre sahalardan uzak tutulabilir" dedi.

"Yaptığı hareket bilinçliydi"

Bir Alman efsanesi Lothar Matthaus ise özür dileyen Ozan Kabak'ın yaptığı hareketin bilinçli olduğuna inanıyor. Matthaus, "Kesinlikle bilinçli bir hareket. Umarım ceza alır" ifadelerini kullandı. 

Fransa Ligi'nden bir örnek var...

Geride bıraktığımız günlerde Paris Saint Germain forması giyen Angel Di Maria, Marsilya maçında sahaya tükürdüğü gerekçesiyle 4 maçtan men edilmişti. Koronavirüs tedbirleri de düşünüldüğünde milli stoper için de benzer bir cezanın verilebileceği konuşuluyor. Ozan, maçta kırmızı kart da görmüştü.

Transfer iddiaları da etkiledi

Schalke'nin defans oyuncusu Ozan Kabak'ın adı yakın zamanda Inter ile de anıldı. İtalyan gazeteci Di Marzio, Inter'in Skriniar ile yollarını ayırdıktan sonra Ozan Kabak'ı transfer edeceğini öne sürmüştü. Ozan Kabak, geride bıraktığımız aylarda kendisiyle yapılan röportajda hedefinin İngiltere'de oynamak olduğunu ifade etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler