Ozan Kabak, Resmen Hoffenheim'da | Transfer Haberleri

23.07.2022 - 12:35 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 13:04

Transfer haberleri... Almanya Ligi takımlarından Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak, Hoffenheim'a transfer oldu. İşte transfer ile ilgili tüm detaylar.

Ozan Kabak, Resmen Hoffenheim'da | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim, Schalke 04'te forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak'ı kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Sözleşme 4 yıl

Kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki savunma oyuncusuyla 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. 

"TSG'ye transfer olduğum için çok mutluyum"

İmza sonrası kulüp sitesine konuşan Kabak, "TSG'ye transfer olduğum için çok mutluyum. Hoffenheim, Almanya Ligi'nin en heyecan verici takımlarından bir tanesi ayrıca genç oyuncular için mükemmel bir üne sahip. Takım için oldukça heyecanlıyım. Yeni teknik direktörle ve ekibiyle çalışacağım için mutluyum" dedi.

5 numaralı formayı giyecek

Öte yandan, milli futbolcu TSG Hoffenheim'da 5 numaralı formayı giyecek.

7 milyon Euro

Alman basınında yer alan haberlere göre; Hoffenheim'ın, Ozan Kabak için Schalke 04'e bonuslar arttı 7 milyon Euro euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

22 yaşındaki savunma oyuncusu 2019 yılında Galatasaray'dan Stuttgart'a 11 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Milli futbolcu 1 yıl sonra ise 15 milyon Euro'yla Schalke'ye imza attı. Genç oyuncu Liverpool ve Norwich City'de de kiralık olarak forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler