"Oyuncuların vücut endeksleri bozulmuştu"

15.06.2020 - 23:49 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 23:49

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 1-0 kaybettikleri Sivasspor maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs sonrası futbolda sakatlıkların artacağını ifade eden Uygun, "Tatil döneminde biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Çok sakatlıklar getirecek bu süreç. Tendon kopmaları, ayak kırılmalarını önümüzdeki günlerde de yaşayacağız. Bizim dar bir kadromuz var. Ben futbolcularımla gurur duydum. Futbol adına güzel şeyler yapmaya çalıştık. Sivasspor'u tebrik ediyorum. 10 kişi de olsak kazanmak adına elimizden geleni yaptık" şeklinde konuştu.

"Oyuncuların vücut endeksleri bozulmuştu"

5 oyuncu değişikliği hakkının pozitif bir gelişme olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "5 oyuncu değişikliği mantıklı. Sakatlığı engellemek adına değişiklik yapmak güzel. Oyunun gidişatını da değiştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla doğru ve yerinde bir karar. Ligin ne zaman başlayacağını bize sorsalardı biz de anlatırdık. Bizi dinlemediler, teşekkür ederiz dinlemedikleri için.

Psikolojik olarak zorlanıyoruz çünkü gelecek korkusu var. Takım halinde idman yapmadan önce oyuncular evlerinde çalıştı ama hepsi hikaye. Oyuncuların vücut endeksleri bozulmuştu" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler