Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, Ümraniyespor Maçını Değerlendirdi

18.03.2023 - 16:21 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 16:25

Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Kasımpaşa'da teknik sorumlu Ekrem Örenç, maç sonu değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, Ümraniyespor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"İlk 10 dakika iyi oynadık"

Örenç, galibiyeti istedikleri müsabakadan beraberlik aldıklarının altını çizerek, "Kasımpaşa olarak ilk 10 dakika iyi oynadık ama 10. dakikadan sonra Ümraniyespor oyunu dengeye getirdi." dedi.

"Rakip kaleye 20 şut attık"

Örenç, "Bu dengede maç 45 dakika sürdü. İlk yarı dengede bir oyun oldu. İkinci yarı 75’e kadar bizim kontrolümüzün altındaydı. Pozisyonlara girdik. Rakip kaleye 20 şut attık. Bunlardan sonuca ulaşamadık. 75’ten sonra oyun yine dengelendi. Ümraniyespor, ofansif olarak fazla varlık gösteremeden 1 puanla evine döndü. Biz galibiyeti istiyorduk ancak bu şekilde bitti." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa-Ümraniyespor maçında puanlar paylaşıldı!
Habere Git

"Oyuncu olmadığından 5 oyuncu değiştirmedik"

Oyuncu değişiklikleri ile ilgili sorulan soruya Örenç, "5 sakat oyuncumuz var. Forvet hattı sakat. Yedek kulübemizde forvete destek verecek oyuncu olmadığından 5 oyuncu değiştirmedik." diye cevap verdi.

Kasımpaşa'dan üst üste yenilgi

Bu skorun ardından üst üste ikinci kez puan kaybeden Kasımpaşa, 26 puanla 12. sırada yer aldı. Yenilmezlik serisi 4 maça çıkan Ümraniyespor ise 22 puanla 19. basamakta yer buldu.

Kasımpaşa, gelecek hafta Trabzonspor'u konuk edecek. Ümraniyespor ise Konyaspor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler