"Oyun stilim Caner Erkin’e benzetiliyor"

20.11.2020 - 21:40 | Son Güncellenme: 20.11.2020 - 21:52

Galatasaray'dan Şanlıurfaspor'a kiralık olarak gönderilen Süleyman Luş Şanlıurfa'ya transfer süreci, hedeflerini anlattı. Süleyman Luş, oyun stilinin Caner Erkin'e benzetildiğini de söyledi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın sezon öncesinde 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor'a kiralık olarak gönderdiği Süleyman Luş özel açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Süleyman Luş, "12 yıldır Galatasaray altyapısında forma giyiyorum. İlk defa farklı bir kulübe geldim. Kısmet Şanlıurfaspor’muş. Şanlıurfa çok büyük bir kent. Küllerinden doğmaya çalışan bir takımın futbolcusuyum. Şanlıurfaspor'da transfer tahtası son günlerde açılmış ve kadro da hızlı bir şekilde kurulmuştu. Yeni bir takımız. Elimizden geldiğince Şanlıurfaspor’a yardımcı olmak istiyoruz. Sezona eksi 3 puan ile başlamıştık. Erkan Süer ile birlikte buraya geldik. Fatih Terim hocamız bize izin verdi ve Şanlıurfaspor’a kiralandık. İsmim transfer sezonunda birçok kulüp anıldı. Aceleci davranmak istemedim. Forma giyebileceğim bir kulübe gitmek istedim. Şanlıurfaspor’dan teklif gelince de kabul ettim. Büyük bir şehrin takımı olması en önemli faktördü. Sözleşmemde de zorunlu oynama maddesi var. 10 maç ilk 11, 10 maç da yedekten girmem gerektiği yazıyor. Profesyonel olarak ilk maçlarıma burada çıktım." ifadelerini kullandı.

2. Lig'in mücadeleci bir lig olduğundan bahseden Süleyman, oyun stilinin Caner Erkin'e benzetildiğini söyledi.

19 yaşındaki sol bek, "2. Lig kolay bir lig değil, mücadele gücü yüksek bir lig. Burada elimden gelen mücadeleyi verip sözleşme gereği değil, hak ederek o formayı terletmek istiyorum. Galatasaray yetkilileri bizimle sürekli iletişim halindeler. Bizden bilgi istiyorlar. Biz de durumlarımızı aktarıyoruz. Galatasaray’ın tüm akademi takımlarında forma giydim. Genç Milli Takımlar'da 65 kez forma giydim. İlk hedefim burada başarılı olarak Galatasaray’a kuvvetli bir şekilde dönmek. Galatasaray’ın çocuğuyum. Zamanı gelince İstanbul’a dönüp Galatasaray’ım için mücadele etmek istiyorum. Oyun stilim izleyenler tarafından Caner Erkin’e benzetiliyor. En beğendiğim oyuncu Real Madrid forması giyen Marcelo." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler