Oyun, set, maç ve hayat!

04.09.2020 - 15:51 | Son Güncellenme: 04.09.2020 - 15:53

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sağlık çalışanlarını tenis kortlarında buluşturacak.

AJANSSPOR-HABER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), pandemide başında beri büyük bir mücadele veren sağlık çalışanlarını tenis kortlarında buluşturuyor.

İBB İştiraki Spor İstanbul, sadece sağlık çalışanlarına yönelik olarak 12 Eylül-27 Eylül tarihleri arasında bir tenis turnuvası düzenleyecek.

İlk Covid-19 vakasının görülmesinin ardından sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ve otopark hizmetinden konaklamaya kadar birçok konuda destek sunan İBB, şimdi de sağlık çalışanlarını tenis etkinliğinde buluşturarak, bir nebze de olsun stres atmalarına yardımcı olacak.

Son başvuru 10 Eylül

Tek kadınlar, tek erkekler, çift kadınlar, çift erkekler, karışık çiftler yaş kategorilerinde, üç set üzerinden oynanacak olan turnuva için kayıtlar 10 Eylül'e kadar http://event.spor.istanbul/ web sitesi üzerinden ücretsiz olarak yapılabilecek. Fikstür ve maç programı da Spor İstanbul web sitesinde yayınlanacak. Turnuvanın yapılacağı tesisler ise şöyle: Spor İstanbul Tesisleri Avcılar Spor Kompleksi, Dudullu Spor Tesisi, Florya Spor Tesisi, Güzelce Spor Tesisi, Kafkale Spor Kompleksi, Maltepe Spor Kompleksi, Metin Oktay Spor Tesisi, Pendik Çamlık Spor Tesisi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler