Osman Zeki Korkmaz: "Bazen fazla motivasyondan yapacağımız işi unutuyoruz"

12.05.2024 - 22:16 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 22:19

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 3-0 mağlup etti. Maç sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz açıklamalar yaptı.

Osman Zeki Korkmaz: "Bazen fazla motivasyondan yapacağımız işi unutuyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 3-0 mağlup etti. Maç sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz açıklamalarda bulundu.

"Kırılma anları oluyor"

Osman Zeki Korkmaz, "Trabzonspor her ne kadar şampiyonluk yarışının gerisinde kalsa da kadro kalitesi, teknik adam kalitesi şampiyonluğu kovalayabilecek güçteydi. Ama böyle büyük takımların kırılma anları oluyor. Trabzonspor bu sezon kaybettiği puanların çoğunu kaybetmezdi aslında.

"Bazen fazla motivasyondan yapacağımız işi unutuyoruz"

Duran toplarda Onuachu gibi engelleyemeyeceğiniz bir oyuncu var. Bloklamak istedik. Bazen fazla motivasyondan yapacağımız işi unutuyoruz. Çalıştığımız şeylere döndüğümüz zaman kornerlerde Trabzonspor'a vurdurmadık. Kritik bir anda vurdurduk. Teknolojinin bu noktasında kaymayan ayakkabıyı bulmamız lazım. 

"Biraz çalışmamız lazım"

2024'te yaşıyoruz. Oyun daha sıkıntılı noktalara gidebilirdi. İstatistikler neredeyse benzer. Biraz çalışmamız lazım. Thomas Meunier üst düzey vuruşla gol fırsatını harcamadı. Ama biz harcadık. 2 maçımız daha var. 2 maçtan sonra da başka bir hikaye için lige başlayacağız" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler