Osman Zeki Korkmaz: Ankaragücü taraftarlarının gönlümdeki yeri ayrı

15.02.2022 - 01:00 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 01:04

İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz 1-0 galip geldikleri MKE Ankaragücü maçı ardından Ankaragücü taraftarları hakkında açıklama yaptı.

Osman Zeki Korkmaz: Ankaragücü taraftarlarının gönlümdeki yeri ayrı

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Ankaragücü ile karşılaşan İstanbulspor rakibini 1-0 yenmişti. Galip takımın teknik adamı Osman Zeki Korkmaz ise Ankaragücü taraftarları ve kendi oyuncuları hakkındaki açıklaması ile gündeme geldi.

‘Ankaragücü taraftarlarının gönlümdeki yeri ayrı’

1,5 sezon Ankaragücü için çalışan İstanbulspor’un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz Ankaragücü taraftarları için şunları söyledi: ‘’ Ankaragücü taraftarlarının benin gönlümde çok ayrı bir yeri vardır. Ankaragücü’nde, ben bu taraftarla çok güzel günler yaşadım. Ankaragücü taraftarı, son maçta da kendi takımını ateşlemek için gereken her şeyi yaptı. Ankaragücü taraftarı bu tür stresli maçları çok yaşamıştır. Nerede ne yapacağını bilen, bilinçli bir taraftar topluluğudur. Zorluk derecesi bu kadar yüksek olan bir maçta yaşananlar gayet doğaldı.’’

Maçın ardından gerginlik yaşanmıştı

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında MKE Ankaragücü ve İstanbulspor’un karşılaştığı maçın galibi 1-0 skor ile İstanbulspor olmuştu. Maç sonunda ise taraftarlar ve polis arasında gerginlik yaşanmış bazı taraftarlar gözaltına alınmıştı.

İlgini Çekebilir
9 kişi kalan İstanbulspor lider Ankaragücü'nü tek golle devirdi
Habere Git

’Hepsi üzerime çullandılar’

Maç sonunda yaşanan gergin anların ardından sosyal medya üzerinden paylaşım yapan bir Ankaragücü taraftarı dikkat çekti. Taraftar yaptığı paylaşımlarda şu ifadeler ile bir İstanbulspor futbolcusuna küfrettiği için gözaltına alındığını ve polislerin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti: ‘’ Polislere bir tane bile vurmamama rağmen hepsi üzerime çullanıp saldırdılar. Koskoca emniyet müdürü hem tekmeleyip hem yumrukladı. Tek suçumuz Ankaragücü'nün hakkını savunmak.’’

Takım açıklama yaptı

Olayların ardından açıklama yapan MKE Ankaragücü ise yayınladığı açıklamada ifadelere yer verdi: ‘’ 12 Şubat'ta stadımızda yaşanan olayları üzüntüyle takip ettik. Kulübümüzün ve taraftarlarımızın haklarını sonuna kadar savunacağımızı ve takipçisi olduğumuzu bilmenizi isteriz. Başkanımız Faruk Koca ve yönetim kurulumuz, Ankaragücü ailesinin haklarını sonuna kadar koruyacaktır. Konuyla ilgili camiamızın asla şüphesi olmasın."

Senin için hazırladığımız haberler