Pendikspor'da Osman Özköylü'den Transfer Açıklaması | Adrien Silva Ve Oscar Romero

07.08.2023 - 17:02 | Son Güncellenme: 07.08.2023 - 17:08

Son dakika transfer haberi: Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'den Adrien Silva ve Oscar Romero'nun transferi hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Pendikspor'da Osman Özköylü'den Transfer Açıklaması | Adrien Silva Ve Oscar Romero

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'un teknik direkötrü Osman Özköylü, Radyspor'da Salim Manav'ın konuğu oldu. Başarılı çalıştırıcı önemli açıklamalarda bulundu.

"İlk yıl hedefimiz ligde kalmak"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Osman Özköylü, "Süper Lig'de olduğumuz için hem keyifli hem de mutluyum. Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bizim için öncelikli hedef bu ligde kalıcı olmak. İlk yılımızda hedefimiz net olarak lige kalmak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 4-5 tane takviye yapacağız. Ne yazık ki konuştuğumuz her oyuncu yüksek ücretler istiyor. Suudi Arabistan faktörünü de göz önünde bulunduruyorlar. Ligde ilk 2 iç saha maçımızı Ümraniye Stadyumu'nda oynayacağız, sonrasında stadyumumuza geçeceğiz" dedi.  

"Adrien Silva transferinden vazgeçtik"

Portekizli yıldız Adrien Silva'nın transferinin imza aşamasında gerçekleşmediğini belirten Özköylü, "Adrien Silva ile prensipte anlaştık, kendisi İstanbul'a geldi. Fakat sonrasında çeşitli bahaneler üreterek geri gelmedi. Silva ile karşılıklı problem yaşadık, biletlerini aldığımız tarihte gelmediği için transferden vazgeçtik" dedi.  

Oscar Romero imzayı attı

Oscar Romero ile sözleşme imzaladıklarını belirten Osman Özköylü, "Boca Juniors'dan Oscar Romero ile anlaşma yapıldı, imzalar atıldı, oyuncunun biletleri alındı. Oscar Romero yarın İstanbul'da olacak" diye konuştu ve ekledi:  

3 transfer gerçekleşmedi

Pendikspor ile transfer döneminin başından bu yana ismi anılan yıldız oyuncuların durumunu açıklayan Özköylü "Bafetimbi Gomis, Modeste ve Scott Wright'ın transferleri maliyetleri sebebiyle olmadı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler