Galatasaray'da Okan Buruk'un Victor Osimhen'i ikna yöntemi ortaya çıktı

04.09.2024 - 10:11 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 10:15

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bütün dünyada geniş yankı uyandıran Victor Osimhen’i nasıl ikna ettiğini anlattı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Okan Buruk'un Victor Osimhen'i ikna yöntemi ortaya çıktı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bütün dünyada geniş yankı uyandıran Osimhen’in transfer sürecini ve Kerem Aktürkoğlu’nun sürpriz ayrılığını değerlendirdi.

"Osimhen’le görüntülü konuştum, Galatasaray’a gelmeyi çok heyecan verici buldu"

Milliyet'e konuşan Buruk, Menajer George Gardi’den Osimhen için gelen telefonu doğrulayarak, “Benim bir tarzım var. Futbolcuyla telefonda görüntülü konuşmak gibi... Osimhen’le konuştum ve ikna oldu. Galatasaray’a gelmeyi çok heyecan verici buldu. Zaten aklımda da çift forvete dönme fikri vardı. Böyle bir fırsat kaçmazdı” dedi.

Sarı-kırmızılı teknik adam, bu transferle birlikte forvette kaliteli alternatiflere sahip olarak elini rahatlattı.

"Kerem'in gidişi benim için sürpriz oldu"

Cim-Bom’un hocası, Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya gitmesiyle ilgili olarak ise “Benim için sürpriz oldu. Aslında istemiyordum ama Kerem, ‘Benim için hayatımın fırsatı ve bunu değerlendirmek istiyorum’ dedi. Oyuncu gitmeyi kafasına koymuşsa dur diyemezsin. Böyle bir durumda kafası belki hep orada olacaktı. Kerem’e başarılar diledim ve izin verdim” diye konuştu. İtalya’da kalan Buruk transferde bizzat yer alacak.

Senin için hazırladığımız haberler