Fatih Terim, Lucescu'ya ben varım dedi! Kupada avantaj Panathinaikos'ta

14.02.2024 - 21:53 | Son Güncellenme: 14.02.2024 - 22:38

Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, deplasmanda PAOK'u 1-0 mağlup ederek avantajı ele aldı. İşte maç özeti ve detaylar...

Fatih Terim, Lucescu'ya ben varım dedi! Kupada avantaj Panathinaikos'ta

AJANSSPOR HABER

Yunanistan'da seyirci yasağının kalmasıyla birlikte taraftarlar maçlara büyük ilgi gösterirken Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final maçında PAOK deplasmanına çıktı. Panathinaikos, zorlu karşılaşmadan 1-0 mağlup çıkarak ikinci maç öncesi avantajı eline aldı. Detaylar...

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

PAOK ile Panathinaikos, Yunanistan Kupası yarı final ilk maçında karşı karşıya geldi. Terim'in takımı üst üste ataklar bulmasına rağmen ağları sarsamadı ve maçın ilk devresi 0-0 beraberlikle sona erdi.

Sporar sahneye çıktı

İkinci yarıda üst üstte ataklar yapan Panathinaikos, karşılaşmanın 53. dakikasında ağları sarsmasını başardı. Geriden paslaşarak rakip ceza alanına giren Panathinaikos'ta arka direğe orta geldi. Bernand'ın kafa vuruşunda topu kaleci çıkardı ve top Sporar'ın önüne düştü. Golcü oyuncu topa dokunarak ağları buldu ve skoru 1-0 yaptı.

İki kırmızı kart çıktı

Panathinaikos'ta yeni transfer Bakasetas kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın 83. dakikasında Taison ile Bakasetas karşılıklı birbirlerinin boğazını sıktı. Daha sonra Bakasetas yerde kaldı ve saha içi karıştı. Olaylar sona erdikten sonra maçın hakemi iki oyuncuya da direkt kırmızı kart verdi.

PAOK ilk yenilgisini aldı

PAOK'u bu sezon resmi maçlarda iç sahada yenen ilk takım Fatih Terim'in yönetimindeki Panathiniakos oldu.

Lucescu kehaneti uzun sürmedi

Fatih Terim, Mircea Lucescu'nun kehanetini de sonlandırdı. Tecrübeli teknik adam oğlunu yönettiği PAOK'a karşı Terim'in galibiyet alamayacağını söylemişti. Terim, PAOK'u deplasmanda 1-0 yener kehaneti sonlandırdı. Fatih Terim'in Panathinaikos'a imzası sonrasında Lucescu şu sözleri söylemişti: "Fatih Terim'i Türkiye'de derbilerde mağlup ederek Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımıştım. Terim'in şimdi de rakibi oğlum Razvan Lucescu. Razvan'ın Terim'e karşı maç kaybedeceğini sanmıyorum."

İŞTE ÖZET

Senin için hazırladığımız haberler