ONVO'dan Süper Lig takımlarına tam destek! Başkan Atmaca açıkladı...

09.04.2021 - 15:10 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 15:16

ONVO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atmaca; Ankaragücü ile imzalanan göğüs sponsorluğu anlaşması hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

ONVO'dan Süper Lig takımlarına tam destek! Başkan Atmaca açıkladı...

MKE Ankaragücü ile televizyon üreticisi ONVO arasında takım formalarına göğüs sponsorluğu anlaşması imzalandı.

ONVO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atmaca, Süper Lig kulüplerine yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan ONVO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atmaca, "110 yıllık bir geçmişe sahip ve Ankara'nın en büyük marka değeri MKE Ankaragücü'ne göğüs sponsoru olmak bizi gururlandırdı. Bu değerli armanın çatısında birleşmek heyecan verici. Bu camiaya hizmet etmekten dolayı onur duyarız. İnşallah formamız Ankaragücü'ne uğur getirir. Süper Lig'de 18 takım ile saha kenarı reklamı için anlaşma yaptık. Kale arkasında da reklamlarımız var. Kulüpler pandemi sürecinde çok zor durumdalar, loca ve tribün gelirleri yok. Bu noktada kulüplerimize destek olduğumuz için mutluyuz. Önümüzdeki günler Süper Lig'den 3-4 takımla daha göğüs sponsorluğu için anlaşma yapacağız. Bu takımlar Süper Lig'de orta sıralarda mücadele ediyorlar." dedi. 

Spora yatırım devam edecek

Kulüplerin oyuncu ve teknik adamlara TL bazında ödeme yapması gerektiğini söyleyen Başkan Atmaca, futbol dışında diğer spor dallarına yatırım yapacaklarını ifade etti. 

Senin için hazırladığımız haberler