Kocaelispor, Ümraniyespor'dan Onur Atasayar'ı Transfer Etti

01.07.2023 - 23:39 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 23:45

Şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükselen Kocaelispor, Süper Lig'den düşen Ümraniyespor'un sol beki Onur Atasayar'ı transfer etti. İşte tüm detaylar...

Kocaelispor, Ümraniyespor'dan Onur Atasayar'ı Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekibi Kocaelispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı göreve getiren Körfez ekibi, Süper Lig hedefiyle transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaelispor, Onur Atasayar'ı transfer etti

TFF 2. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve TFF 1. Lig'e yükselen Kocaelispor, kadrosunu Onur Atasayar ile güçlendirdi. Yeşil-Siyahlılar konu ile ilgili açıklamada bulundu.

2+1 yıllık sözleşme

Kocaelispor, Spor Toto Süper Lig'e tutunamayan Ümraniyespor'dan ayrılan 28 yaşındaki sol bek ile sözleşme imzaladı. Onur Atasayar'ın kontratının 2+1 yıllık olduğu açıklandı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Kocaelispor, Süper Lig'den iki isme talip oldu! İşte o oyuncular...
Habere Git

20 maçta 1 asist yaptı

Deneyimli futbolcu son olarak geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Ümraniyespor forması giydi. 18’i Süper Lig, 2’si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 20 resmi maça çıkan Onur Atasayar, bir de asist yaptı. Sol bek pozisyonunda görev alan futbolcu, 2 mücadelede sarı, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Kocaelispor'dan açıklama

Kocaelispor, yaptığı açıklamada, "Ailemize Hoş Geldin Onur Atasayar! Kulübümüz, Onur Atasayar ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktadır. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler