Paul Onuachu'dan sözleşme açıklaması: "Kalmak istiyorum"

28.04.2024 - 21:39 | Son Güncellenme: 28.04.2024 - 22:43

Süper Lig'in 34'üncü haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yı 4-2'lik skorla geçti. Bordo-mavililerin yıldızı Paul Onuachu, maç sonu konuştu. İşte detaylar.

Paul Onuachu'dan sözleşme açıklaması: "Kalmak istiyorum"

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmada yıldızlaşan Paul Onuachu'nun performansı parmak ısırttı.

"Biz büyük takımız"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Paul Onuachu, "İlk yarı en iyi maçımızı çıkardığımızı söyleyemeyiz. İlk yarı biraz pasif kaldık. Oynamamamız gereken pasları oynadıktan sonra bu paslar sonucunda cezalandırıldığımızı söyleyebiliriz. Ama biz büyük takımız, büyük oyunculara sahibiz." dedi.

"Bu başarıyı hep beraber elde ettik"

"Takım asla vazgeçmedi" diyen Onuachu, "Devre arasında hocamız da bize bunları ifade etti. Sakin bir şekilde bunları bize söyledi. Özgüven verdi bize. İkinci yarı çıktığımızda zaten kendi oynamamız gerektiği gibi oynamaya çalıştık. Gayet sakin bir oyun ortaya koyarak 4'te gol attık. Tabii ki bunun en başarısı bütün takım. Bu başarıyı hep beraber elde ettik. Takım asla vazgeçmedi, mücadele etti." dedi.

"Ben de aslında onu 2. yarı yapmaya çalıştım"

Performansı hakkında da konuşan Paul Onuachu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Uzun süren sakatlığın ardından dönmek ve bu şekilde performans gösterebilmek çok kolay değil. Yüzde yüz iyileşmeme sebebiyle bazı topları kaybettim ama tecrübeli bir oyuncuysan eğer bu tür maçlarda neler yapmanız gerektiğini bilip oyunu da okuyabiliyorsanız böyle pozisyonlarda doğru pozisyon alıp doğru işleri çıkartabiliyorsunuz. Ben de aslında onu 2. yarı yapmaya çalıştım. Tabii ki sakatlığımda daha iyiye gidiyor. İkinci yarı hep beraber iyi bir iş çıkardık diye düşünüyorum.

"Kalmak istiyorum"

Sözleşmesiyle ilgili olarak ise Onuachu, "Bu soruya her zaman şu cevabı veriyorum. Bura da mutluyum tabii ki kalmak istiyorum ama sonuç olarak kulübümün vereceği bir karar var" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler