Paul Onuachu sinyali vermişti! Trabzonspor görüşmelere başladı...

30.04.2024 - 09:47 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 10:04

Süper Lig takımlarından Trabzonspor, sakatlıktan geri döndükten sonra Gaziantep FK maçında hat-trick yapan Paul Onuachu için harekete geçti. İşte detaylar.

Paul Onuachu sinyali vermişti! Trabzonspor görüşmelere başladı...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, sakatlıktan geri dönen ve son oynanan Gaziantep FK karşısında hat-trick yaparak takımda kalmak istediğini belirten Nijeryalı forvet Paul Onuachu için harekete geçti.

Trabzon'da kalmak istiyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Gaziantep FK karşısında 2-0 geriye düşen takımı, 3 gol, bir asistle galibiyete taşıyan Paul Onuachu, 109 gün sonra yaptığı bu katkıyla, bordo mavililerin tekrar en golcü oyuncusu konumuna geldi. Nijeryalı forvet, karşılaşma sonrası Trabzon'da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini bir kez daha belirtti. 

Kiralık transferi için görüşmelere başlandı

Ancak başkan Ertuğrul Doğan, bonservisle değil kiralama yoluyla bu transferi bitirmeleri gerektiğini hatırlattı. Doğan, "O burada mutlu, biz onunla olduğumuz için mutluyuz. Görüşüyoruz ancak o bonservis bedelini ödeyemeyiz. Ancak yine kiralama formülü olabilir" dedi. Trabzonspor, Onuachu'nun yeniden kiralanması için Southampton kulübü ile görüşmelere başladı. 

İlgini Çekebilir
G.Saray yönetimi başarıya kayıtsız kalmadı! Futbolcuların alacakları ödendi
Habere Git

Southampton, Ocak 2023'te 18 milyon Euro karşılığında transfer ettiği oyuncuyu, küme düştüğü için kiralık transferine sıcak bakmıştı. 5. haftadaki Beşiktaş maçıyla Trabzonspor formasını giymeye başlayan 29 yaşındaki santrfor, Afrika Uluslar Kupası ve sakatlığı nedeniyle 18 lig karşılaşmasında görev alabilmişti. 

Southampton 12 milyon Euro istiyor

Trabzonspor ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Paul Onuachu'nun, Southampton ile anlaşması 2026'da bitecek. İngiliz kulübü oyuncu için en az 12 milyon Euro bonservis isterken, Trabzon bonuslarla 10 milyon Euro'nun üzerine çıkamıyor.

Paul Onuachu, Trabzonspor'da forma giydiği 20 karşılaşmada 12 gol ve 4 asist kaydetti.

Trabzonspor, Cham ve Benes için bastırıyor

Transfer çalışmalarının önemli bölümünü lig sona ermeden tamamlamak isteyen Trabzonspor, Fransa Ligue 1 takımlarından Clermont forması giyen orta saha Muhammed Cham ile Bundesliga 2'de Hamburg'da ter döken Laszlo Benes için bastırıyor. Cham için kulübünün maddi beklentilerinin yüksekliği konusunda sürecin uzayabileceği belirtilirken, Benes'in serbest kalma maddesi, Trabzon'un elini rahatlatıyor.

İlgini Çekebilir
Rade Krunic'ten itiraf: Fenerbahçe'de baskı çok ağır
Habere Git

Ertuğrul Doğan ile Abdullah Avcı basın toplantısı yapacak

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile teknik direktör Abdullah Avcı bugün ortak basın toplantısı düzenleyecek. Zorlu Center'da saat 10.30'da başlayacak toplantıda kulübün mevcut sezona dair değerlendirmeleri ve yeni dönem için belirlediği vizyon ile hedefleri ele alınacak.

Senin için hazırladığımız haberler