Önder Özen, Türkiye'nin şansını değerlendirdi!

01.12.2019 - 01:31 | Son Güncellenme: 01.12.2019 - 01:33

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020'de A Grubu'nda; İtalya, İsviçre ve Galler'le mücadele edecek. beIN Sports yorumcusu Önder Özen, A Milli Takımımızın grubunu değerlendirdi.

Önder Özen'in değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"İtalya grubun favorisi"

Hayırlı olsun A Milli Takım için. Umarım en iyisi budur. Avrupa Şampiyonası'nda Portekiz, Fransa ve Almanya aynı grupta. Zor bir grup. Avrupa takımlarının oynadığı kısa bir turnuvada kolay grup yoktur zaten. İtalya geleneği olan dev bir ülke. Teknik direktörü bize yabancı değil. Genç bir kadro. Golcü ve üretken. Grubun da favorisi.

"Ofansif oynayan takımlara şansımız tutar"

İsviçre hareketli bir takım. Onun da başında Petkovic var. Ülkemizde 2 farklı takımda çalıştı. Uluslararası turnuvaları bilen deneyimli bir teknik adam. Çok ofansif bir kadro. Ofansif oynayan takımlara şansımız tutar.

"Galler, kapalı savunmaya hücum etmeyi zorlar"

Galler genelde savunmada kalan sizi kapalı savunmaya hücum etmeye mahkum eden bir ekip. Bizim çok genç olan bu takımımızın turnuvada bulunması önemli. Orada ne olacağı hiç önemli değil. Önemli olan takımın oraya gitmiş olması. Grupta sonuncu da olsa hiç fark etmeyecek. Tabii ki devam etsin istiyoruz. Bu havayı teneffüs etmeleri onlara bir deneyim kazandıracak.

"Bakü halkı bizi bağrına basacaktır"

Bakü'de oynamak bizim için harika. Gitmesi kolay, gitmese de Bakü halkı bizi bağrına basacaktır. Orada oynamak iyi. Roma Olimpiyat Stadyumu tam bir deplasman. Genç oyuncularımızın açılış maçı gibi bir maçı deneyimleme şansı harika.

Senin için hazırladığımız haberler