Önder Özen: "Jose Mourinho öyle bir şey söyledi ki..."

20.10.2024 - 22:03 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 22:11

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertli takımı ünlü yorumcu Önder Özen değerlendirdi. Özen, Mourinho'nun sözüne dikkat çekti.

Önder Özen: "Jose Mourinho öyle bir şey söyledi ki..."

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-Lacivertli takımı Neo Spor YouTube kanalında değerlendiren Önder Özen, "Hocanın kafasına böyle girilmez" dedi. İşte detaylar...

"Dalga geçme derler"

Fenerbahçe'nin maçın son bölümündeki savunma kurgusuna dikkat çeken Önder Özen, "Fenerbahçe 2. golü 62'de attı. Daha sonra bir yarım saatin üzerinde süre vardı. O sıra kadroda Djiku sol bek oynuyor, sağda Mert Müldür bulunuyor, Samet ve Çağlar da stoper. Bunu sezon başında desek dalga geçme derler" dedi.

"Ön tarafı saymaya gerek yok"

Sözlerine devam eden Özen, "Orta sahada Amrabat ve Szymanski, stoperlerin önünde oynuyor. Daha ön tarafı saymaya gerek yok. Top oraya gelmiyor zaten" şeklinde konuştu.

"Hocanın kafasına böyle şeylerle girilmez"

Fenerbahçe yönetimini eleştiren Önder Özen, "Jose Mourinho geldiği gün öyle bir şey söyledi ki, 'Bana anlattılar' yanlış anlatmışlar. Hocanın kafasına böyle şeylerle girilmez. Böyle tilki sokulmaz. Siz kendi işinizi yapın, ona teknik işleri bırakın. Muhtemelen kafasına sokulan şeyler yüzünden 3 sarı kartlı oyuncuyu oyundan aldı" dedi.

"Böyle titretirsiniz adamı"

Önder Özen, değerlendirmelerini şu sözlerle tamamladı: "Adamın kafasına böyle saçmalıkları sokarsanız 3 sarı kartlı oyuncuyu da çıkartır. Geldiği gün 'Bana anlattılar bu ligi' dedi. Yanlış anlatmışlar. Böyle titretirsiniz adamı. Neye mal olacağını bilmediğiniz gevezelikleri yapmamanız lazım."

Senin için hazırladığımız haberler