Önder Özen, Beşiktaşlı futbolcuyu eleştiri yağmuruna tuttu!

15.09.2024 - 22:56 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 23:11

Önder Özen, NEO Spor Youtube kanalında Trabzonspor - Beşiktaş maçının ardından maçın kritik noktalarını ve gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Detaylar.

Önder Özen, Beşiktaşlı futbolcuyu eleştiri yağmuruna tuttu!

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Önder Özen, NEO Spor Youtube kanalında Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Bordo mavililer ayrıca 13. dakikadan maç sonuna kadar Edin Visca'nın kırmızı kartı sonrası maçı 10 kişi tamamladı.

"Muçi girdikten sonra 10'a 10 oynadı Beşiktaş"

Beşiktaş'ta Ernest Muçi'nin kötü oynadığını söyleyen Özen, "Rafa Silva atamadı belki ama ne kadar özel bir oyuncu olduğu gösterdi. 57 dakika bir kişi fazla oynadı Beşiktaş, normalde 77 ama nedenini söyleyeceğim. Muçi oyuna girdikten sonra 10'a 10 oynadı Beşiktaş, çizgideyken neden çizgiyi kullanmadı anlamak mümkün değil. Beşiktaş, kazanacak oyunu oynadı. Rafa Silva çok iyiydi maçta, Beşiktaş çok kötü puan kaybetti." dedi.

"En iyisi Uğurcan'dı"

Trabzonspor'un, maç sonunda Uğurcan Çakır'lı paylaşımını yorumlayan ünlü isim, "Türkiye'nin 1 numarası mıdır değil midir bilmiyorum ama Trabzonspor'un en iyisi Uğurcan'dı. Banza'da en kötülerdendi çok fırsat yakaladı bence ama hiçbirini olumlu değerlendiremedi." açıklamasını yaptı.


"Beckenbauer olarak gelmedi buraya"

Beşiktaş'ın yeni transferi Felix Uduokhai'nin performansını değerlendiren Önder Özen, "Uduokhai'nin Almanya'daki artıları yüksek toplardaki becerileri sayesindeydi. Yoksa Beckenbauer olarak gelmedi buraya." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Felix Uduokhai'yi zorunlu satın alma opsiyonlu bir şekilde kiraladı. Siyah beyazlılar, 500 bin euro kiralama bedeli ve 5+2 milyon euro'luk opsiyon maddesi ile Alman stoperi kadrosuna kattı. Opsiyon, sezon sonunda devreye girecek.

Senin için hazırladığımız haberler