Önce kazan, sonra bekle! Trabzonspor'un gözü şampiyonlukta...

26.06.2020 - 09:42 | Son Güncellenme: 26.06.2020 - 09:47

Trabzonspor, Ankaragücü ile oynayacağı maça konsantre oldu. Bordo-mavili takımda teknik heyet kalan maçlar için plan yaptı. Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir ve ekibinin planı ne? Trabzonspor, kalan haftalarda kimlerle karşılaşacak? İşte şampiyonluk planı...

Önce kazan, sonra bekle! Trabzonspor'un gözü şampiyonlukta...

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor,  kalan haftalarda kayıp yaşamak istemiyor. Bordo-mavili takımın teknik heyeti, kalan haftalar için planlamasını yaptı. Trabzonspor, kalan haftalar için nasıl bir plan tasarladı? Detaylar haberimizde…

Trabzonspor maç maç ilerlemek istiyor

Alanyaspor deplasmanından 2-2’lik eşitlikle dönen Trabzonspor, Ankaragücü mücadelesinde 3 puan almak istiyor. Bordo-mavili ekibin teknik heyeti, öncelik olarak bu maçı düşünüyor. Trabzonspor maç maç gitmeyi planlıyor.

Çimşir ve ekibinden kalan haftalar için geniş analiz

Hüseyin Çimşir’in ekibinde yer alan Muzaffer Bilazer ve teknik heyette yer alan isimler kalan haftalardaki maçlar için geniş bir analiz yaptı. Bu analizle ilgili bazı detaylar futbolcularla paylaşılıyor.

Yönetimden takıma tam destek

Trabzonspor yönetimi de antrenmanlara ilgi gösterirken, futbolcuların motivasyonunu en yüksek noktada tutmaya çalışıyor.

Önce kazan, sonra rakiplerin maçını bekle

Bordo-mavililer, ligde 59 puanla zirvede bulunan Başakşehir’in 2 puan gerisinde 57 puanla 2.sırada bulunuyor. Trabzonspor önce Ankaragücü maçını kazanmak ve daha sonra da Başakşehir’in Galatasaray ile oynayacağı maçta yaşayacağı puan kaybını bekleyecek.

Trabzonspor’un ligde kalan maçları

Trabzonspor, son haftalarda zorlu sınavlara çıkacak. Kritik dönemde teknik heyet her maça final olarak bakıyor. Trabzonspor'un kalan haftalardaki rakipleri şöyle: 

Ankaragücü
Galatasaray (D)
Antalyaspor
Denizlispor (D)
Konyaspor
Kayserispor  (D)

Senin için hazırladığımız haberler