Ön protokol imzalandı! Appindangoye Kocaelispor'da...

30.06.2024 - 14:09 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 14:13

Kocaelispor, Sivasspor'da forma giyen Aaron Appindangoye ile ön protokol imzalandığını ve futbolcunun sözleşme imzalamak için geleceğini açıkladı. Detaylar.

Ön protokol imzalandı! Appindangoye Kocaelispor'da...

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil-Siyahlı takım transfer çalışmalarına hız verdi.

Appindangoye ile ön protokol imzalandı

Kocaelispor, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen Aaron Appindangoye ile anlaşma sağlandığını açıkladı. Futbolcu ile ön protokol imzalandı. Tecrübeli savunmacı sağlık kontrollerinden geçerek resmi sözleşmeye imza atmak için Kocaeli'ye gelecek.

Kocaelispor'dan açıklama

Körfez ekibi tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Aaron Appindangoye arasında ön protokol imzalanmış olup, futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve 2 yıllık sözleşme imzalamak üzere şehrimize gelecektir. Hoş geldin Appindangoye!" denildi.

İlgini Çekebilir
Kocaelispor'a Süper Lig'den stoper! Anlaşma tamam
Habere Git

Appindangoye'nin 2023/24 sezonu performansı

Temmuz 2019'da Ümraniyespor'dan Sivasspor'a transfer olan Aaron Appindangoye, 2023/24 sezonunda 32 maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandıran futbolcu 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 32 yaşındaki stoper 2778 dakika sahada kalırken, 2 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler