Ömer Üründül'den Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Okan Buruk'a Sert Eleştiri

29.10.2023 - 10:32 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 11:52

Ünlü yorumcu Ömer Üründül, Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un Çaykur Rizespor maçındaki değişikliklerini yanlış buldu. İşte Üründül'ün itirazları...

Ömer Üründül'den Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Okan Buruk'a Sert Eleştiri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Rizespor'u 1-0'lık skorla mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Ünlü yorumcu Ömer Üründül, oynanan karşılaşmada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u eleştirdi.

"Kalite olarak dağlar kadar fark var"

İlk olarak Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih’i elinden kaçıran Galatasaray'ın Rizespor karşısında da güçlü çıktığının altını çizen Üründül, "Her ne kadar Bayern Münih maçının ciddi yorgunluğu göz önüne alınsa da yine de dün geceki maçı Galatasaray'ın domine etmesi, beklediğim bir durumdu. Çünkü Galatasaray'la Rizespor'un kadrosu arasında kalite olarak dağlar kadar fark var." dedi.

"Okan Buruk çok yanlış hamleler yaptı"

Maçta yaptığı değişikliler nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u eleştiren Üründül, "İkinci yarıda Okan Buruk çok yanlış hamleler yaptı. Tandemi bozdu… Hadi o çok önemli değil diyelim, İcardi hem sakat oynuyordu hem de yorgun olduğu için pasif bir görüntüdeydi. Tabii ki onu çıkarmayacaktı. Zaha da fizik olarak düşüşteydi. Hiç olmazsa hazır olmayan Ziyech'in yerine Tete'yi veya Barış Alper'i alabilirdi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan Süper Lig'de bir rekor daha!
Habere Git

"Dün gece bir kere daha net olarak belli oldu"

Sarı kırmızılı ekipte 5 oyuncunun altını çizen Üründül, "Oliveira şans golü atınca Galatasaray bu deplasmandan da 3 puanla ayrıldı. Galatasaray'da Boey, Sanchez, Abdülkerim, Torreira ve Kerem Aktürkoğlu takımın ağır yükünü, üstün kondisyonları ve disiplinleriyle taşıyan oyuncular. Bu dün gece bir kere daha net olarak belli oldu." ifadelerini kullandı.

Üst üste 9. galibiyet

Sarı-kırmızılılar bu sonuçla ligde üst üste 9. galibiyetini elde etti. Sezona Kayserispor beraberliği ile başlayan Aslan, daha sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş ve Rizespor'u mağlup etmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler