Ömer Toprak sakatlandı! Kaç hafta yok?

11.04.2021 - 17:35 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 20:43

Almanya Ligi'nde Werder Bremen forması giyen Ömer Toprak, Leipzig maçında sakatlandı. Ömer Toprak'ın durumu belli oldu. Kaç hafta yok? İşte detaylar...

Ömer Toprak sakatlandı! Kaç hafta yok?

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen Ömer Toprak, Leipzig'e 4-1 kaybettikleri 28. hafta maçında sakatlık yaşamıştı. Tecrübeli stoperin durumu belli oldu. Detaylar haberde...

Ömer Toprak kaç hafta yok?

Kötü bir maçı geride bırakan Werder Bremen'e bir kötü haber de Ömer Toprak'tan geldi. Werder Bremen yaptığı açıklamada Ömer Toprak'ın sol baldırında bir kas lifi yırtığı olduğunu duyurdu. Toprak'ın birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Kohfeldt açıklama yaptı: Ömer Toprak için son derece acı

Werder Bremen Teknik Direktörü Florian Kohfeldt, Ömer Toprak ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu sakatlık Ömer Toprak için son derece acı. Özellikle son birkaç ayda, lider bir oyuncu olarak ne kadar önemli olabileceğini gösterdi" demişti.

Alman basını ne dedi?

Öte yandan Alman basını, "2012-13 sezonunun başından bu yana ilk kez tüm sezon boyunca arka arkaya 9 Bundesliga maçına çıkan Ömer Toprak yeni bir sakatlıkla uğraşmak zorunda" yorumunu yaptı. 

Ömer Toprak son haftalarda belki oynayabilir

Bu arada yine teknik patron Kohfeldt, çok kaliteli oyunculara sahip olduklarını ve Ömer Toprak'ın kaybını telafi edeceklerini söyledi. Ömer Toprak'ın sezonun son aşamasında geri dönmesi bekleniyor. Ömer Toprak bu sezon 25 maçta 2 gol attı. Ömer Toprak daha önce transferde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile anılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler