Omar Elabdellaoui, Norveç Milli Takımı'nın Kadrosundan Çıkarıldı! İşte Nedeni...

19.03.2022 - 10:02 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 12:18

Galatasaray haberleri.. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Omar Elabdellaoui, Norveç Milli Takımı’nın aday kadrosundan çıkarıldı. İşte nedeni.

Omar Elabdellaoui, Norveç Milli Takımı'nın Kadrosundan Çıkarıldı! İşte Nedeni...

31 Aralık 2020 tarihinde havai fişek kazası sonrasında gözünde hasar yaşayan ve 423 gün sonra Süper Lig'de Göztepe maçıyla sahalara geri dönen Omar Elabdellaoui, Norveç Milli Takımı'nın da aday kadrosuna çağrılmıştı. Başarılı sağ bake oyuncu milli takımdan affını istedi. 

Norveç Milli Takımı'ndan affını istedi

Skorer'de yer alan habere göre; Omar Elabdellaoui, uzun bir aradan sonra davet edildiği Norveç Milli Takımı’ndan affını istedi. Omar, Slovakya ve Ermenistan maçları için çağrıldığı aday kadrodan çıkarıldı.

'Rutin bir kontrolden geçecek'

Norveç Futbol Federasyonu (NFF) tarafından dün yayınlanan basın bildirisinde, "Omar Elabdellaoui, bir havai fişek kazasında gözünü yaraladıktan sonra birkaç göz ameliyatı geçirdi ve önümüzdeki hafta son ameliyatın ardından rutin bir kontrolden geçecek. Kontrolü milli maçlar sonrasına ertelemek için girişimlerde bulundu. Ancak ne yazık ki bu mümkün olmadı. Bu nedenle Pazartesi günü başlayacak olan milli takım kampı nedeniyle affını istemek zorunda kaldı" denildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Beşiktaş, Doğukan Sinik'i elinden böyle kaçırdı!
Habere Git

Öte yandan, bu sezon 4 maçta sahaya çıkan ve 279 dakika sahada kalan 30 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler