Olimpiyata uçuş! Bu gurur Fatih Arda İpçioğlu'nun...

18.01.2022 - 12:41 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 12:55

Milli sporcu Fatih Arda İpçioğlu, Çin'de yapılacak 2022 Kış Olimpiyat Oyunları'nda yarışmaya hak kazandı. 24 yaşındaki sporcu bu haberi sosyal medyadan duyurdu.

Olimpiyata uçuş! Bu gurur Fatih Arda İpçioğlu'nun...

AJANSSPOR HABER

Milli sporcu Fatih Arda İpçioğlu, 2-22 Şubat tarihleri arasında Pekin'de yapılacak 2022 Kış Olimpiyatları için kotayı aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.  İpçioğlu, Twitter hesabından, "İkinci defa kendi kotam ile kış olimpiyatlarına gidiyorum, resmi olarak onaylandı." paylaşımı yaptı.

Hedefi elemeleri geçmek

Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından gönderilen yazıyı da paylaşan İpçioğlu, AA'ya yaptığı açıklamada "Erkeklerde ilk 65 sporcu arasında yer alarak olimpiyatlara gitmeye hak kazandım. Olimpiyatlar için hazırlıklarımı sürdürüyorum. Pekin'de önceliğim elemeleri geçmek.. İlk 30'da yer alabilirim" dedi.

Çalışmalarını Erzurum'da sürdürecek

Koronavirüs nedeniyle zorlu bir dönem yaşandığının altına çizen milli sporcu, şöyle konuştu: "Pekin'de elimden gelenin en iyisini yaparak ülkemi temsil edeceğim. Son iki Dünya Kupası'na da katılarak Erzurum'a döneceğim ve çalışmalarımı Türkiye'de sürdüreceğim."

"Sürpriz sonuç olabilir"

İpçioğlu, ay sonunda olimpiyatlar için Çin'e gideceğini belirterek kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Milli sporcu, "Katılan kadrolara bağlı olarak sürpriz sonuçlar da elde edebilirim" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler