Fatih Karagümrük 0-0 Altay | Maç Sonucu - Özet

06.03.2022 - 17:52 | Son Güncellenme: 06.03.2022 - 18:02

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile Altay karşılaştı. Zorlu maçtan gol sesi çıkmadı. Karagümrük ile Altay, 0-0 berabere kaldı. İki takımın puan durumu ve detaylar haberimizde...

Fatih Karagümrük 0-0 Altay | Maç Sonucu - Özet

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, kendi evinde Altay'ı konuk etti. Zorlu mücadeleden gol sesi çıkmayınca, taraflar puanları bölüştü.

100 saniyede 2 sarı kart gördü!

Konuk ekip, karşılaşmanın ilk yarısında bir şok yaşadı. Mücadelenin 40. dakikasında Karagümrük sağ beki Salih Dursun'a yaptığı müdahale sonrası sarı kart gören Naderi, bu karttan 100 saniye sonra Emre Mor'a faul yaparak 2. sarı kartı gördü. Altay, 42. dakikada 10 kişi kaldı.

Emre Mor dikkat çekti

Danimarka'nın Nordsjaelland takımından Borussia Dortmund, ardından Celta Vigo ve Galatasaray'a uzanan bir kariyer çizen Emre Mor, futbolundaki düşüşün ardından Fatih Karagümrük ile yeniden yükselişe geçti. Son haftalardaki oyunu ile Volkan Demirel ve ekibini memnun eden genç futbolcu, performansı ile dikkatleri üzerine çekti.

Altay karşısında da yükselen grafiğini koruyan Emre Mor, hızı ve şık çalımlarıyla izleyenlerin beğenisini topladı. Emre, 42. dakikada Naderi'nin müdahalesi ile yerde kalırken, rakibin 10 kişi kalmasına sebep oldu.

Karagümrük 1 puan ile yetindi

Özellikle Altay'ın eksik kalması ile baskın oyununu yoğunlaştıran Fatih Karagümrük, maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan rakibi karşısında gol bulamayınca, 1 puan ile yetindi. 28 karşılaşmada 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan takım, 40 puan ile 9. sırada yer aldı.

Altay'da işler iyi gitmiyor

Mustafa Denizli ile yollarını ayırdıktan sonra yardımcı antrenör Mert Nobre'yi başa getiren Altay, Nobre'den sonra Ocak ayında Serkan Özbalta ile anlaşma sağladı. Altay'ın 16 haftalık galibiyet hasretini Göztepe maçında sonlandıran teknik adam, İzmir ekibi ile çıktığı 5 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Özbalta yönetiminde çıkışa geçerek, lige tutunmak isteyen Altay, Karagümrük karşısında aldığı beraberlik ile 18. sırada kaldı. Altay, 28 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 16 mağlubiyet ile 26 puan topladı.

Senin için hazırladığımız haberler