Olimpiu Morutan'dan kritik kurtarış! Berkan Kutlu...

18.02.2024 - 23:43 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 23:46

Trendyol Süper Ligi'nin 23. haftasında MKE Ankaragücü'nün, Galatasaray'a 3-0 yenildiği maçta Morutan, Berkan Kutlu'ya gelen yabancı maddeyi son anda tuttu. İşte detaylar.

Olimpiu Morutan'dan kritik kurtarış! Berkan Kutlu...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 23. haftasında Galatasaray, Eryaman Stadyumu'nda MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etmeyi başardı ve liderliğini sürdürdü. Karşılaşmada tribünlerden bir pet şişesi geldi, Berkan Kutlu'ya doğru giden pet şişesini Olimpiu Morutan son anda havada yakaladı.

Morutan, Berkan Kutlu'yu kurtardı

Olimpiu Morutan, MKE Ankaragücü tribünlerinden atılan pet şişesini, son anda havada tuttu ve Berkan Kutlu'nun kafasına isabet etmesini önledi. Rumen futbolcu, pet şişeyi tutsa da Berkan Kutlu ile birlikte biraz da olsa ıslandı.

Olimpiu Morutan'ın sezon karnesi

Sezon başında Galatasaray'dan 3 milyon euro'luk bonservis bedeliyle MKE Ankaragücü'ne transfer olan Olimpiu Morutan, 26 maçta 4 gol atmayı başardı ve 3 asist üretti. 24 yaşındaki kanat oyuncu, 30 Haziran 2026 yılına kadar sarı lacivertli kulüple sözleşme imzaladı ve futbolcunun sözleşmesinde +1 yıl opsiyon maddesi de yer aldı.

Berkan Kutlu'nun istatistikleri

Sezon başında Genoa'ya kiralanan Berkan Kutlu, İtalyan ekiple sadece 8 kez sahne aldı ve skor üretemedi. Kış transfer döneminde Galatasaray'a geri dönen Berkan Kutlu, sarı kırmızılı ekiple sezon başında da forma şansı bulmuştu. 26 yaşındaki Milli futbolcu, toplamda bu sezon 26 maçta şans buldu ve skor üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler