Olcay Şahan'ın maliyeti ortaya çıktı!

19.08.2019 - 19:08 | Son Güncellenme: 19.08.2019 - 19:08

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Denizlispor, yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala tecrübeli futbolcu Olcay Şahan’ı transfer etmişti. Olcay Şahan’ın sözleşmesiyle ilgili bazı detaylar netleşti.

Olcay Şahan, transfer için çok mutlu

Kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor gibi önemli takımlarda oynayan Olcay Şahan, Denizlispor’a transfer olduğu için çok mutlu.

Olcay Şahan’ın sözleşmesinde opsiyon bulunmuyor

Futbolcu, Denizlispor’da başarılı olacağına inanıyor. Olcay Şahan, 1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Ancak; tecrübeli ismin sözleşmesinde herhangi bir opsiyon bulunmuyor. Futbolcunun TL bazında anlaşma yaptığı ve Trabzonspor’da aldığı ücretin çok daha altında bir kazanç elde edeceği öğrenildi.

Maçtan önce imza attı, kadroda yer alamadı

Olcay Şahan, Galatasaray maçından 1 gün önce sözleşmeye imza attığı için kadroda yer alamamıştı.

Olcay’ın 11’de olup olmayacağına Yücel İldiz karar verecek

Şahan’ın Antalyaspor deplasmanında görev alıp alamayacağına ise teknik direktör Yücel İldiz karar verecek.

Taner Atilla, Radyospor’da resmi olarak açıkladı

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Olcay’ın sözleşmesinde herhangi bir opsiyon olmadığını resmen bildirdi. Atilla, “Olcay Şahan kalitesini ispatlamış bir oyuncu. Kendisi kaliteli olduğu için Denizlispor’da. Faydalı olacağına inanıyoruz. Antalyaspor maçında oynatıp oynatılmayacağına Yücel Hoca karar verir” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler