Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili flaş gelişme! Fenerbahçeli futbolcular için karar verildi

21.10.2024 - 12:16 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 12:22

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Mart 2024 tarihinde Papara Park’ta oynanan olaylı maçla ilgili süren soruşturma kapmasında 7 Fenerbahçeli futbolcu hakkında karar çıktı. İşte detaylar...

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili flaş gelişme! Fenerbahçeli futbolcular için karar verildi

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Mart 2024 tarihinde Papara Park’ta oynanan maç sonrasında çıkan olaylarla ilgili soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçeli 3 futbolcu için takipsizlik kararı

Sabah'ın haberine göre; çıkan olaylarda, sahaya giren Trabzonspor taraftarı hakkında başlatılan soruşturma sürerken, 3 Fenerbahçeli futbolcu için, sahaya giren taraftarlardan kendilerini koruduğu gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

4 futbolcu için uzlaştırma bürosu kararı

Haberde ayrıca, Fenerbahçeli 4 futbolcu için basit yaralama suçundan savcılık uzlaştırma bürosuna dosya gönderildiği kaydedildi. Taraftarlarla futbolcular arasında uzlaşma sağlanamazsa 4 futbolcuya basit yaralama suçundan dava açılacağı aktarıldı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında neler yaşandı?

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından saha karıştı.

Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-2 kazandığı müsabakanın ardından sarı-lacivertli futbolcular, sahanın ortasında toplandı ve galibiyeti kutladı. Bu sırada bordo-mavili taraftarlar sahaya girdi. Daha sonra Trabzonsporlu taraftarlarla, Fenerbahçeli futbolcular arasında gerginlik yaşanırken, güvenlik güçleri olayları engellemekte zorlandı. Fenerbahçeli futbolcular olayların ardından soyunma odasına doğru gitti.

Senin için hazırladığımız haberler