Okay Yokuşlu Süper Lig'e dönüyor! Menajeri açıkladı, görüşmeler başladı

05.07.2024 - 23:09 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 08:23

Yeni sezon çalışmalarına Başkan Hasan Arat yönetiminde sürdüren Süper Lig devi Beşiktaş, Türkiye ile EURO 2024'te mücadele eden Okay Yokuşlu'yu transfer etmek istiyor.

Okay Yokuşlu Süper Lig'e dönüyor! Menajeri açıkladı, görüşmeler başladı

AJANSSPOR HABER

Hasan Arat denetiminde 2024-2025 sezonu transfer çalışmalarına ağırlık veren Beşiktaş, Rafa Silva ve Gabriel Paulista transferlerinin ardından kadroya yerli oyuncusu takviye yapmak istiyor.

Hedefte Okay Yokuşlu var

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Beşiktaş, EURO 2024'te Türkiye ile mücadele eden ve West Bromwich Albion forması giyen Okay Yokuşlu'nun temsilcisi ile görüştü ve şartlarını sordu.

Menajeri açıkladı

30 yaşındaki oyuncunun menajeri Sports Digitale'e açıklamalarda bulundu ve "Okay için Süper Lig'den bazı takımlarla görüşme halindeyiz ancak Beşiktaş dahil hiçbir takımla anlaşmadık. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Dönmeye sıcak bakıyor

Ülkemizde; Altay, Kayserispor ve Trabzonspor formaları giydikten sonra La Liga'nın Celta Vigo takımına transfer olan orta sahanın tekrar Türkiye'ye dönerek Beşiktaş'ta forma giymesine sıcak baktığı belirtildi.

West Bromwich Albion Performans

2023-2024 sezonunda West Bromwich Albion formasıyla 48 maçta formayı terleten Okay Yokuşlu, 1 kez rakip fileleri havalandırırken 1 kez de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler