Okay Yokuşlu ile Enis Bardhi, Beşiktaş beraberliğin sebebini açıkladı

15.09.2024 - 22:19 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 22:25

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu ile Enis Bardhi, 1-1 biten Beşiktaş maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Okay Yokuşlu ile Enis Bardhi, Beşiktaş beraberliğin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig 5. hafta maçında Trabzonspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Trabzonspor'un golünü atan Okay Yokuşlu, değerlendirmelerde bulundu.

"Çok erken kırmızı karttan sonra maçın seyri değişmiş oldu"

Erken kırmızı kart görmelerinden dert yanan Yokuşlu, "Zor bir maç oldu. Bugünü böyle hayal etmemiştik. Maçın ilk düdüğüyle birlikte taraftarı arkamıza alıp baskımızla fırsatlar yaratmaktı. Nitekim ilk 10 dakika bunu başardığımızı düşünüyorum. Atmosfer çok iyiydi, taraftar arkamızdaydı. Pozisyonlar bulmaya başladık. Maalesef çok erken kırmızı karttan sonra maçın seyri değişmiş oldu." dedi.

"Olumlu olan tarafı birlikte savaşmamız"

Gecelek maçlara odaklanacaklarını dile getiren Yokuşlu, "Uzun bir süre bir kişi eksik oynadık ve kendinizi doğal olarak ekonomik kullanmak istiyorsunuz. Rakibin de kaliteli ayakları var. Birbirimize yakın durduk ama maalesef ilk yarı bir gol yedik. Oynadığımız oyundan tatmin olduk diyemem, hiçbir futbolcu 90 dakika defans yapmak istemez ama bugün de olumlu olan tarafı birlikte savaşmamız. Umarım önümüzdeki maçlarda galibiyet alırız." dedi.

Enis Bardhi: "11'e 11 devam etseydi kesinlikle farklı olurdu"

Trabzonspor'un Arnavut orta saha oyuncusu Enis Bardhi, ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Maça 11'e 11 başladığımızda çok iyi başladığımızı söyleyebilirim. Sonrasında kırmızı kart gördük. Ama futbol böyle, bazı durumlarda kırmızı kart görebiliyorsunuz. Ama bizim takımımız sonuna kadar mücadele ettiğini gösterdi. Asla pes etmeyeceğini ve her zaman mücadele edeceğini herkese gösterdi. Bugün belki bir puan aldık ama maç 11'e 11 devam etseydi kesinlikle farklı olurdu."

Senin için hazırladığımız haberler