Okan Buruk’un gözden çıkardığı Zaha, Premier Lig yolcusu!

08.08.2024 - 11:28 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 11:43

Galatasaray’da Okan Buruk ile yıldızı bir türlü barışmayan kanat oyuncusu Wilfried Zaha için eski takımı Crystal Palace’ın devreye girdiği iddia edildi.

Okan Buruk’un gözden çıkardığı Zaha,  Premier Lig yolcusu!

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Galatasaraylı yıldız Wilfried Zaha için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Crystal Palace iddiası

İngiliz basınından Telegraph’ın haberine göre; 31 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha’yı; eski takımı Crystal Palace’ın kiralamak istediği bildirildi.

Temaslar başladı

Crystal Palace'ın, eski oyuncusu Zaha’yı kiralamak için Galatasaray’la temaslara başladığı öne sürüldü.

9 milyon Sterlin talep edildi

Haberde Galatasaray'ın, yıldız futbolcunun maaşı için 9 milyon sterlinlik bir ücret talip ettiği belirtildi.

Al-Ittahad iddiası

Öte yandan 31 yaşındaki futbolcuya Suudi Arabistan’dan Al-Ittahad kulübünün ilgisi olduğu ve 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi ancak sarı-kırmızılı yönetimin bu teklifi kabul etmediği ve en az 10 milyon Euro istediği kaydedildi.

Okan Buruk ile yıldızı barışmadı

Beşiktaş'a 5-0 kaybedilen Süper Kupa karşılaşmasının ardından bir açıklama yapan Okan Buruk, "Zaha taktiğimi oyunculara yanlış anlattı" demişti. Wilfried Zaha'nın ise bu açıklamalardan sonra kendisine ait sosyal medya hesabındaki profil fotoğrafını kararttığı iddia edilmişti.

Galatasaray performansı

İstenilen performansı bir türlü ortaya koyamayan ve formayı Barış Alper’e kaptıran 31 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray ile çıktığı 43 maçta 10 kez rakip fileleri havalandırırken 5 kez de takım arkadaşlarına asist yaptı.

Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Zaha'nın Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 11 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler