Okan Buruk'un Beşiktaş planı: Yeni transferler forma giyecek mi?

01.08.2024 - 09:35 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 10:01

Galatasaray ve Beşiktaş, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Bu dev maç öncesi Sarı-Kırmızılılarda Okan Buruk'un ilk 11 tercihi belli oldu.

Okan Buruk'un Beşiktaş planı: Yeni transferler forma giyecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, yeni sezona Süper Kupa maçıyla birlikte adım atacak. Sabah'ta yer alan habere göre; Bu dev karşılaşma öncesi Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk planını yaptı. İşte Buruk'un Beşiktaş karşısında tercih edeceği ilk 11...

Okan Buruk'un 11 tercihi

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un, Beşiktaş karşısında İtalyan ekibi Parma ile oynanan hazırlık maçındaki ilk 11'i sahaya süreceği kaydedildi. Buna göre Sarı-Kırmızılıların kalesini Fernando Muslera korurken, savunma dörtlüsünde Derrick Köhn, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson ve Kaan Ayhan görev yapacak.

Buruk, Galatasaray'ın Kopenhag'dan 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı yeni transferi Elias Jelert'e ise yedek kulübesinde şans verecek.

Orta saha tercihi

Orta saha bölgesine yeni bir transfer arayışında olan Galatasaray; Wendel, Richard Rios, Scott McTominay ve Morten Frendrup gibi birçok isim için girişimlerini sürdürmesine karşın henüz anlaşma sağlayamadı.

Buruk'un Siyah-Beyazlılar karşısında orta alandaki tercihi ise Lucas Torreira ve Berkan Kutlu'dan yana olacak. Geçtiğimiz sezonun performansıyla dikkat çeken isimlerinden Kerem Demirbay ise kulübede bekleyecek.

Barış ve Kerem kulübede

Okan Buruk'un hücum hattındaki tercihlerinin ise Wilfred Zaha, Hakim Ziyech ve Dries Mertens'ten yana olacağı belirtildi. Milli Takım ile EURO 2024'te forma giyen ve kampa geç katılan Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun maça yedek kulübesinde başlayacağı ifade edildi.

Forvet tercihi

Buruk'un ileri uçta forma vereceği isim ise Sarı-Kırmızılıların Arjantinli golcüsü Mauro Icardi olacak. Yeni transfer Michy Batshuayi ise dev mücadelede kulübede forma bekleyecek.

Senin için hazırladığımız haberler