Galatasaray, Transfer Listenin İlk Sırasına Yusuf Yazıcı'yı Yazdı

21.06.2022 - 12:19 | Son Güncellenme: 21.06.2022 - 12:30

Galatasaray transfer haberleri... Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'yı listenin başına ekledi.

Galatasaray, Transfer Listenin İlk Sırasına Yusuf Yazıcı'yı Yazdı

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesiyle birlikte transfer harekatı da başladı. Sarı-kırmızılı takım, geçen sezon CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek istiyor.

Listenin ilk sırasında Yusuf Yazıcı var

Fotomaç'ta yer alan habere göre; hem takıma güç katacak, hem de taraftarları coşturacak bir isim arayan yönetim listenin ilk sırasına Yusuf Yazıcı'yı yazdı. Hatta ilk görüşmeyi de oğlunun tedavisi için Fransa'da bulunduğu sırada yeni teknik direktör Okan Buruk yaptı.

Okan Buruk'tan Yusuf Yazıcı'ya

Buruk'un, "Galatasaray'da birlikte önemli işlere imza atabiliriz" dediği öğrenildi.

CSKA Moskova satın alma opsiyonunu kullanmadı

Yusuf Yazıcı'yla ilgili Rusya ve Fransa'dan gelen haberler de transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. Rus basını CSKA Moskova'nın 25 yaşındaki milli futbolcunun, 11 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediğini duyurdu.

"Yusuf, CSKA Moskova'da kalmayacak"

Yusuf Yazıcı'nın bonservisini elinde bulunduran Lille'in başkanı Olivier Letang de "Yusuf, CSKA Moskova'da kalmayacak. Bu bilinen bir gerçek. Onunla yakından ilgilenen başka kulüpler var" diye konuştu.

"Fatih Terim'le çalışmak ister"

Şimdi gözler Galatasaray yönetiminin hamlesine çevrildi. İstanbul'da yaşamak istediği bilinen Yusuf'un menajeri geçen sezon G.Saray'a yeşil ışık yakmıştı. Yusuf'un menajeri, yaptığı açıklamada, "Fatih Terim'le çalışmak ister" demişti.

Trabzonspor'dan izin gerekiyor

Öte yandan Cimbom, Lille'le anlaşması halinde sözleşmesindeki özel madde nedeniyle Trabzonspor'dan da izin almaya çalışacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Torrent şoku! İki isim açıklandı ama...
Habere Git

CSKA Moskova performansı

Bonservisi Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı, geçen sezonun devre arasında Rus ekibi CSKA Moskova'ya kiralanmıştı. Milli futbolcu, Rus ekibiyle çıktığı 10 lig maçında 8 gol atmıştı.


Lille ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yusuf'un güncel piyasa değeri ise 17 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Torrent'ten yönetimi şoke eden istek! Şampiyonluk...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler