Okan Buruk'tan transfer çağrısı! Galatasaray...

09.09.2024 - 12:00 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 12:08

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Sarı-Kırmızılı yönetime transfer çağırısında bulundu. Buruk'un takviye yapılmasını istediği mevki belli oldu.

Okan Buruk'tan transfer çağrısı! Galatasaray...

AJANSSPOR - HABER

Transferin son günlerini hareketli geçiren Galatasaray; Victor Osimhen ve Ismail Jakobs'u kadrosuna kattı. Öte yandan Sarı-Kırmızılı kulüpte birçok ayrılık yaşanması, teknik direktör Okan Buruk'u arayışa itti. Buruk, yönetime transfer çağırısında bulundu.

G.Saray'da köklü değişim

Galatasaray, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs ile kadrosunu güçlendirirken; Kerem Aktürkoğlu, Wİlfried Zaha, Derrick Köhn, Leo Dubois ve Sergio Oliveira gibi isimlerle yollarını ayırdı.

Kerem ve Zaha'nın gidişi

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun 12 milyon Euro karşılığında bonservisiyle Benfica'ya transfer olması, Wilfried Zaha'nın ise kiralık olarak Lyon'a gitmesi Sarı-Kırmızılı takımda kanat rotasyonunda eksiklik yarattı.

Buruk transfer istedi

Hürriyet'ye yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, ayrılıkların ardından takıma kanat transferi yapılmasını istiyor. Yönetim, Buruk'un talebi doğrultusunda harekete geçti.

Zalewski hamlesi geldi

Galatasaray'da kanat rotasyonu için en kuvvetli adayın Roma forması giyen Polonyalı futbolcu Nicola Zalewski olduğu belirtildi. Sarı-Kırmızılılar, A Spor'da yer alan habere göre 22 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Roma karnesi

Nicola Zalewski, henüz 22 yaşında olmasına karşın Roma ile A Takım seviyesinde 109 maça çıktı. Zalewski, bu maçlarda 2 gol ve 7 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler