Galatasaray'da Okan Buruk, Sivasspor Maçı Sonrası Şampiyonluk Sözleri

20.05.2023 - 22:43 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 22:49

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 biten Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, "Hedefimiz son maç artık." dedi. İşte detaylar

Galatasaray'da Okan Buruk, Sivasspor Maçı Sonrası Şampiyonluk Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, sahasında oynadığı maçta Sivasspor'u son haftaların formda golcüsü Mauro Icardi'nin golleriyle mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki avantajını sürdürdü. Mauro Icardi attığı gollerle Galatasaray'ı bir kez daha galibiyete taşıyan isim oldu.

Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

"Sivasspor'a saygı duyuyoruz"

İç sahada daha iyi oynadıklarını söyleyen Okan Buruk "Taraftarımızın önünde çok daha iyi oynuyoruz. Her rakip zor. Sivasspor'a saygı duyuyoruz. Son üç senede çok iyi performansları var. Savunma ağırlıklı oynamalarını bekliyoruz. Biz kalitemizi ortaya koymak istiyoruz, özellikle üçüncü bölgede." dedi.

"Mayıslar bizim sloganımız devam ediyor"

Şampiyonlukla ilgili açıklama yapan Okan Buruk "Şampiyonluğa çok yakınız, en kısa zamanda ulaşmak istiyoruz. Bir sonraki 90 dakikaya şampiyonluk ümidiyle çıkmayı planlıyoruz. Birçok şampiyonluk yaşadım. İyi bir takımımız var, camiamız, tribünümüz birleşti. Mayıslar bizim sloganımız devam ediyor. İki 90 dakikamız kaldı. Bunu kazanıp, bir sonraki maçı düşüneceğiz. Aynı ciddiyet ve konsantrasyonla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sakatlık açıklaması; Yunus Akgün...

Yunus Akgün'ün kadroda olmamasıyla ilgili konuşan Okan Buruk "Yunus Akgün son idmanda ayağına darbe aldı. Bu sabah denedik ama sıkıntısı vardı. Bu yüzden kadroya yazmadık. Yusuf Demir kadroda, bir gün bu takım için çok önemli şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Şans verirsek, iyi şeyler yapabilir." dedi.

Galatasaray şampiyonluğa koşuyor!

Bu galibiyetle puanını 79 yapan Galatasaray, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sivasspor ise 37 puanda kaldı.

Galatasaray, Süper Lig’in 36. haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçından galip ayrılması durumunda rakiplerinin aldığı sonuçlara bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek.

Senin için hazırladığımız haberler