Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'tan 'Bayern Münih' planı!

06.11.2023 - 10:40 | Son Güncellenme: 06.11.2023 - 10:47

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Bayern Münih deplasmanı için kadro planlamasını yapmaya başladı.

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'tan 'Bayern Münih' planı!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, Bayern Münih deplasmanında oynayacağı taktiği planlamaya devam ediyor. Buruk, Kasımpaşa maçında denediği savunma hattı tutmayınca Abdülkerim Bardakcı'yı tekrardan savunmaya çekecek. Bek için ise kararını verdi.

Beklediğini alamadı

Süper Lig'de 2-1 kazanılan Kasımpaşa maçında Okan Buruk, savunmada ilk defa Victor Nelsson ve Davinson Sanchez'e yer verdi. Abdülkerim Bardakçı ise sol bek oynadı. Buruk, savunmada beklediği sonucu ise alamadı.

Nelsson beklenen performansı veremedi

Galatasaray'ın geçen sezon şampiyon kadrosunda en iyi isimlerden olan Nelsson, bu sezon formayı yeni transfer Davinson Sanchez'e kaptırdı. Nelsson, ilk defa birlikte oynadığı Sanchez ile uyum sağlayamadı. Yıldız oyuncunun kontra ataklarda yavaş kalması gözlerden kaçmadı. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan köstebek iması ve tepki: Bu yalan!
Habere Git

Tekrardan Sanchez-Abdülkerim ikilisi

Milliyet'te yer alan habere göre, Buruk bu nedenle Sanchez-Abdülkerim ikilisine dönme kararı aldı. Abdülkerim’in de bekte oynamaktan yana mutlu olmadığı belirtildi.

Kaan Ayhan- Torriera sahada

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre ise, Sarı-kırmızılılarda Bayern maçında orta alanda ise Torreira’nın yanında Kaan Ayhan görev yapacak. Ön taraftaki kurguda ise Kerem-Zaha ve Icardi’ye yine forma verilecek. 

Tete ile Ziyech kararsızlığı

Okan Buruk'un Tete ve Ziyech arasında henüz karar vermediği iddia edildi. Buruk, Münih maçında Tete ile Ziyech arasında kararsız kaldığı ve maç gününde ikili arasından birini seçeceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler