Okan Buruk'a dev zam: Yeni maaşı belli oldu

28.05.2024 - 09:11 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 09:16

Süper Lig takımlarından Galatasaray'ı üst üste 2 yıl şampiyon yapan teknik direktör Okan Buruk için karar verildi. Başarılı çalıştırıcının sözleşmesi uzatılacak ve maaşına zam yapılacak.

Okan Buruk'a dev zam: Yeni maaşı belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de şampiyon olan ve TFF Süper Kupayı kazanan Galatasaray erkek futbol takımı ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon olan kadın futbol takımı, RAMS Park'ta düzenlenen törenle kupalarını aldı.

Okan Buruk sahneye oğlu Ali Yiğit ile geldi

Galatasaray'da teknik direktör olarak 2. şampiyonluğunu yaşayan Okan Buruk, alkışlarla sahneye çıktı. Buruk, oğlu Ali Yiğit Buruk ile sahneye geldi. Okan Buruk, sarı-kırmızılıların isteğini kırmadı ve onlara 3'lü çektirdi. Buruk'un ardından teknik heyet sahneye davet edildi.

Yönetimden Okan Buruk kararı

Sabah'ta yer alan habere göre; yönetim, Galatasaray'ın başında duble yapan teknik direktör Okan Buruk ile yeni bir sözleşme imzalama kararı aldı.

Dursun Özbek, Okan Buruk'la devam edecek

Cumartesi günü rekor oyla (3343) başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesi, Okan Buruk'la 2026'ya kadar devam etmek olacak.

Altyapısından yetiştiği G.Saray ile tarihi zaferlere imza atan ve 6 Süper Lig, 1 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası kazanan Okan Buruk, teknik adam olarak da iki şampiyonluğun mimarı oldu.

Yeni sözleşme imzalanacak

Bu sezon ücreti 18 milyon TL'den 30 milyon TL'ye çıkartılan tecrübeli hocayla iki yıllık yeni sözleşme imzalanacak.

Maaşı belli oldu

Başarılı teknik adamın yeni ücreti 50 milyon TL seviyesine yaklaşacak. Mayıs 2026'ya kadar seçilen Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, görev süresi boyunca Okan Buruk'la çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler