Okan Buruk: "Yolumuz belli şampiyonluk"

08.03.2024 - 22:00 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 22:37

Son dakika | Süper Lig’de Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi. Maçtan sonra teknik direktör Okan Buruk açıklama yaptı. İşte detaylar.

Okan Buruk: "Yolumuz belli şampiyonluk"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 29. haftasında Galatasaray kendi sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Cim Bom, taraftarı önünde maçı 6-2 kazandı. Maçtan hemen sonra Okan Buruk, karşılaşmayı değerlendirdi. İşte detaylar...

"Beşiktaş maçını kazandık ama bu hafta daha zor"

Okan Buruk, "Önemli bir karşılaşmaydı. Beşiktaş maçını kazandık ama bu hafta daha zor bir maç, her hafta zor bir maç bizi bekliyor. Bugün maçın başlangıcı iyiydi. 2-1'den sonra hemen cevap verdik ve ilk yarıyı 4-1 önde bitirdik. Şut yüzdemiz çok iyiydi. 6-2 kazandık ama en değerlisi 3 puan" ifadelerini kullandı.

"Berkan'a güvendiğm için orada kullandım"

Buruk, "Oyuncularım aynı konsantrasyon içinde oldu. Savunmada eksildik, Berkan ile stoper olarak başkladık. Orijinal stoperlerimiz yoktu. Berkan'a güvendiğm için orada kullandım. Takıma pozitif olarak destek oldu. Koşu mesafesi en yüksek isim oldu. Kaan'ın sakatlığından sonra Barış'ın savunmanın sağına geçmesi ve Zaha'nın oyuna girmesi... Rizespor da deneyen bir takım. Çok büyük tehlikeler de yarattılar. Mithat sakatlandı, umarım kötü bir şey yoktur. Ona da geçmiş olsun. Ben de aynı sakatlığı yaşadığım için görünce çok etkilendim" dedi.

İlgini Çekebilir
Rams Park'ta gol yağmuru! Lider tam gaz...
Habere Git

"Yolumuz belli şampiyonluk"

Buruk, "Yolumuz belli şampiyonluk... Her maçı kazanmak zorundayız. Kazandıkça da bu bize rekor getiriyor. Galibiyet için hazırlanıyoruz. Şampiyon olmak için bu maçlara çıkıyoruz. Bu rekoru kıran Galatasaray... Birliktelik bize başarı getiriyor. Hedefimiz bütün maçlarımızı kazanmak. Bundan sonraki maçları da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Önemli bir puandayız şu anda, bunu yükseltmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Tek haftalı maça döndük"

Okan Buruk son olarak, "Tek haftalı maça döndük, bu ilkiydi. Hem dinlendik hem izin verdik. Bizim için bundan sonra hazırlanmamız farklı olacak. Maç maç hazırlanacağız. Sadece Süper Kupa haftası iki maç yapacağız. Kadromuz da tamamlandığında çok daha iyi olacak" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler