Okan Buruk, Victor Osimhen transferinin detaylarını açıkladı

14.09.2024 - 19:31 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 19:38

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Maç öncesi teknik direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, Victor Osimhen transferinin detaylarını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında oynayacakları Çaykur Rizespor maçının öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Transferde hesapladığımız bölgeler vardı"

Transfer süreci hakkında konuşan Okan Buruk, "Transferde hesapladığımız bölgeler vardı. Birçoğunu yaptık. Güçlü bir kadro kurduk. Çok iyi oyunculara ve çok iyi karakterlere sahibim. Son 2 yılın şampiyonuyuz. Bunun özgüveni var üzerimizde. Bu özgüvenle devam edeceğiz" dedi.

"Elimizdeki kadrodan memnunum"

Sözlerine devam eden Buruk, "Rakibimiz 3-4-3 şeklinde oynuyor. Biz de buna adapte olarak oynayacağız. Bizim için hem kanat beki hem stoper hem kanatta oynayabilecek oyuncularımız var. Transfer dönemi bitti. İyi bir kadroya sahibiz. Elimizdeki kadrodan memnunum. Galatasaray'a yakışan bir şekilde oynayacağız" şeklinde konuştu.

"Bundan önceki sezona göre daha öndeyiz"

Geçen sezona göre önde olduklarını belirten Buruk, "Son iki senede ne yaptıysak bu sene de aynısını yapacağız. Bu sezona 3'te 3 ile başladık. Bundan önceki sezona göre daha öndeyiz. Bugünden sonra kazanarak özgüvenimizi kazanıp takım yapısını oluşturacağız. Muhteşem bir taraftarımız da var. Bir teknik adam olarak başka da isteyeceğim bir şey yok" dedi.

"Osimhen gibi çok büyük bir oyuncuyu transfer ettik"

Galatasaray'ın Napoli'den kadrosuna kattığı Victor Osimhen hakkında da konuşan Okan Buruk, "Osimhen gibi çok büyük bir oyuncuyu transfer ettik. Oyunculuğu çok iyi ama karakter olarak da çok iyi bir karakteri transfer ettik. Oyun olarak da bize çok uygun bir oyuncu. Liderlik de yapabilecek, arkadaşlarını destekleyecek birisi. Çok da çalışkan.

"Osimhen ile görüşmem oldu"

Transfer sürecinde Osimhen ile görüşmem oldu. Taraftarımızı, stadımızı, yapmak istediklerimizi anlattık. Osimhen, Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu gördüğü için burada. Osimhen de en iyi performansını burada gösterecektir." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler