Galatasaray'da Okan Buruk'un üstünü çizdiği Wilfried Zaha'nın yeni adresi belli oldu

06.08.2024 - 08:23 | Son Güncellenme: 06.08.2024 - 09:17

Galatasaray'da son olarak Beşiktaş'a 5-0 kaybedilen Süper Kupa maçındaki performansının ardından gözden çıkarılan Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk'un üstünü çizdiği Wilfried Zaha'nın yeni adresi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da 2023-24 sezonu yaz transferinde Crystal Palace'dan bedelsiz olarak transfer edilen ve 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşme imzalanan Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Wilfried Zaha’nın bileti kesildi.

Süper Kupa maçı son nokta oldu

Teknik Direktör Okan Buruk’un Turkcell Süper Kupa’da sonradan oyuna aldığı ve maç bitiminde de eleştirdiği Fildişi Sahilli futbolcuyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Al Ittahad iddiası

Milliyet'in haberine göre; yüksek maliyeti ve beklentilerin altında kalan performansıyla hedef haline gelen Wilfried Zaha için ayrılığın kaçınılmaz olduğu ifade edildi. 31 yaşındaki futbolcuya Suudi Arabistan’dan Al Ittahad kulübünün ilgili gösterdiği ve önümüzdeki günlerde resmi girişimlere başlayacağı aktarıldı.

5 milyon Euro ödemeye hazırlar

Suudilerin, 31 yaşındaki Zaha için Galatasaray’a 5 milyon euro civarında bir bonservis vermeyi kabul ettiği de bildirildi.

Buruk'un sözleri dikkat çekmişti

Sarı-kırmızılı takımda Beşiktaş maçındaki mağlubiyetin ardından Okan Buruk'un Wilfried Zaha ile ilgili sözleri dikkat çekmişti.

Victor Nelsson'un kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra sahadaki dizilişi Wilfried Zaha aracılığıyla oyuncularına iletmek istediğini belirten Okan Buruk şu sözleri dile getirmişti:

"10 kişi kalınca yanıma Zaha'yı çağırıp dizilişi anlattım. Kaan'ın stopere, Barış'ın sağ beke geçmesini ve 4-3-2 dizilmesini söyledim ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi. O yüzden Barış sağ beke geçemedi, Kerem stopere geçti. Oyun içinde sesinizi tam olarak yetiştiremiyorsunuz. Bazen görev verdiğiniz oyuncular da yanlış anlayabiliyor."

Senin için hazırladığımız haberler