Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Hatayspor maçından sonra açıklama

09.08.2024 - 23:07 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 23:53

Galatasaray 2024/25 sezonunun açılış maçını Hatayspor karşısında 2-1 kazandı. Teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından açıklama yaptı. İşte detaylar.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Hatayspor maçından sonra açıklama

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, 2024/25 sezonunun ilk Süper Lig maçını Hatayspor'a karşı oynadı. Sarı-Kırmızılılar maçı 2-1 kazandı. Zorlu mücadelenin ardından teknik direktör Okan Buruk açıklama yaptı.

"Sosyal medya üzerinden Galatasaray'ı karıştırmak isteyenler var"

Okan Buruk, "Hatayspor ve teknik ekibini tebrik ederim. İyi mücadele ettiler. Lige başlamak zordur. Sıcak ve nem de birleşince performans aşağı düşüyor. Oyuncularımın isteğinden memnunum. Çok pozisyona girdik. İlk yarı gol atsak farklı olabilirdi. Mucizevi goller girmedi. 1-0 da geriye düştük. İlk verdiğimiz pozisyon gol oldu. Bunun üstesinden geldik. Çok önemli bir taraftar gücüne sahibiz. Buradaki stadyumda bizimle emek veren herkese teşekkür ederim. Geçen hafta kötü bir mağlubiyet aldık, 1-0 da geriye düştük bize hep destek verdiler. Onlarla birlikte galibiyetler geliyor. Yine aynı mücadeleyi vereceğiz. Sosyal medya üzerinden Galatasaray'ı karıştırmak isteyenler var, içimizden de bunu görebiliyoruz. Gerçek Galatasaray taraftarı nasıl maç kazanılacağını gösterdi. Daha iyisini yapmamız gerekiyor. Oyuncular yoğun fikstürün ardından tekrar lige başladılar. 2 sene üst üste şampiyon olan futbolcuların adaptasyonu zor olabiliyor. Bir yandan da oyuncular fiziksel olarak daha iyi olacak"

"Bunun daha üzerine çıkacağız"

Buruk, "Bazen yaptığınız değişiklikle olumlu oluyor, bazen geriye gidebiliyor. Beşiktaş maçında tam tersini gördük. Hücum adına daha üretken bir 11'e döndük ve maçı kazandık. Batshuayi'nin son dakika golüne geçen seneden alışkınız. Bugün bizim adımıza attığı için sevinçliyiz. Bu sefer Icardi ve Batshuayi ikilisi çok iyi oynadı. Sara da ilk maçı olduğu için ikili oynamaya çalıştı. Bütün oyuncuların performansından memnunum. Bunun daha üzerine çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler