Okan Buruk, Muslera'nın sakatlığını açıkladı! Hakem...

22.08.2024 - 00:39 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 00:46

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı İsviçre ekibi Young Boys’a 3-2 mağlup oldu. Maçtan sonra Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Okan Buruk, Muslera'nın sakatlığını açıkladı! Hakem...

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı İsviçre ekibi Young Boys’a 3-2 mağlup oldu. Galatasaray'ı teknik direktörü Okan Buruk, maçtan sonra TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Detaylar...

''İstanbul'da iyi bir maç bizi bekliyoruz''

Karşılaşma hakkında konuşan Okan Buruk, ''Çok erken bir gol yedik yaptığımız bir hatadan dolayı açık yakalandık. Kötü bir golle maça moralsiz ve rakibe moral vererek başladık. 1-1'i yakalayabilirdik ama ikinci yarının sonunda 2 farklı geriye düştük. Batshuayi girdikten sonra hemen golü bulduk. İkinci yarı ürettiğimiz pozisyonlar ikinci maç için bize ümit verdi. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor ikinci maçta. Savunma anlamında daha iyisini yapmamız gerekiyor. İstanbul'da iyi bir maç bizi bekliyoruz. '' dedi.

''İnşallah ikinci maça da Azeri hakem atarlar''

Hakem hakkında konuşan Buruk, ''Tribünden seyrederken hakem beni rahatsız etti. Hep durdu oyunu bir kartı yazması bile 1 dakika sürdü. Bu seviyede hakemlerden daha iyi performans bekliyoruz. İsviçre’nin Alman kantonunun takımıyla oynuyoruz, Alman hakem geliyor. İnşallah ikinci maça da Azeri hakem atarlar, şartları eşitlemiş oluruz.'' dedi.

''Oyunculardan robot olarak kollarını bağlayacağız''

Penaltı hakkında konuşan Buruk, "Ayağından eline geldi Abdülkerim'in. Oyunculardan bazen bir şekilde bunu bekliyorlar, kural içinde var, müdahale ederken de iki kolu kapatıp atlayacaksınız. Ayağıyla kayınca bir el otomatik açılıyor zaten. Ayağına çarpıp eline geldi. Oyuncun yapacağı bir şey yok. Kartla cezalandırması da çok ağır oldu. Oyunculardan robot olarak kollarını bağlayacağız. Onları çalıştıracağız. Buna penaltı ve ikinci sarı karttan kırmızı diyorlarsa oyuncuların kollarını bağlamak gerek herhalde." dedi.

Okan Buruk'tan Muslera açıklaması

Muslera'nın sakatlığı hakkında konuşan Buruk, "Nando Muslera'nın bir ağrısı var, ikinci maça yetişecek diye düşünüyorum. Kaan geri dönüyor, Davinson'a bakacağız. Önümüzde 6 gün var, yetiştirmeye çalışacağız. Davinson çok değerli biri. Bugünkü maçta bunu hissettik. Oynatma imkanımız olursa düşüneceğiz. Kaan'ın dönüşü olumlu olacak. Ben taraftarımıza şunu söylemek istiyorum. Burada kaybettik ama kendi sahamızda daha iyisini yapacağız. Galatasaray, İsviçre takımlarını sever. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ni ne kadar istediğini göstereceğiz." dedi.

''Şampiyonlar Ligi için ne gerekiyorsa onu yapacağız''

Cezası hakkında konuşan Buruk, "Benim ekibim saha içerisinde. Onlarla iletişim içerisindeyiz. Tribünden o iletişimi sürdürdük. Saha kenarındakiler gerekenleri söylediler. Çok tecrübeli oyunculara sahibiz. Oynadığımız, oynayacağımız oyunu biliyoruz. Şampiyonlar Ligi için ne gerekiyorsa onu yapacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler