Galatasaray'da Okan Buruk, genç transfer avında!

10.10.2023 - 11:33 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 11:40

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, milli ara için verilen arada Türk Milli Takımı'nın alt yaş gruplarındaki maçlarını yakından izleyecek.

Galatasaray'da Okan Buruk, genç transfer avında!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, milli arada Türkiye U18 Milli Takım'ın Portekiz ve Romanya, U19 Milli Takım'ın da Arnavutluk maçlarını izleyecek.

Okan Buruk, genç oyuncuları radarına alacak

Başarılı çalıştırıcı, geleceğin yıldız adaylarını tespit edip bundan sonraki süreçte takip edecek. Okan Buruk ayrıca bu 3 maçı canlı izlemesi için altyapı scoutlarını da görevlendirdi.

Efe Akman - Ali Turap'a sıkı takip

Sarı-kırmızılı hoca, zaman zaman A takım idmanlarına da aldığı Efe Akman'ı bu maçlarda kendi yaş grubu karşısında izleme fırsatı yakalayacak. Okan Buruk, U19 Milli Takımı'nda da Ali Turap'ı kendi yaş grubundan oyuncular karşısında takip edebilecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da iki aylık! Okan Buruk izin verdi...
Habere Git

Süper Lig'de milli ara takvimi

A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan ve Letonya ile yapacağı maçların öncesinde milli ara da başladı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası grup maçları nedeniyle Süper Lig milli araya girdi. Türkiye A Milli Takımı ilk olarak deplasmanda Hırvatistan'a konuk olacak ardından ise Letonya'yı sahamızda konuk edecek.

Peki Süper Lig'de milli ara ne zaman bitecek?

Trendyol Süper Lig'in 8. haftası 8 Ekim Pazar günü tamamlanacak. Bu tarihten sonra milli ara başlayacak.

21 Ekim 2023 tarihinden sonra ise 9. hafta maçları oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler