Okan Buruk: "Eğer şampiyonluk istiyorsak..."

24.06.2020 - 16:20 | Son Güncellenme: 24.06.2020 - 16:39

Süper Lig'de 29. haftaya zirvede girecek Medipol Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk oyuncularıyla konuşma yaptı. Okan Buruk, Galatasaray maçı öncesi oyuncularına ne dedi? Buruk'tan şampiyonluk sözleri...

Okan Buruk: "Eğer şampiyonluk istiyorsak..."

DETAY HABER - AJANSSPOR

Süper Lig'de 29. haftaya zirvede giren Medipol Başakşehir'de gözler Galatasaray ile oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Başakşehir teknik patronu Okan Buruk için bu karşılaşma farklı bir anlam taşıyor. Okan Buruk, oyuncularına neler söyledi? Detaylar haberimizde...

Okan Buruk ve ekibi Galatasaray'ı analiz ediyor

Buruk, futbolcu olarak önemli başarılara imza attığı Galatasaray'a karşı mücadele edeceği için heyecanlı. Fakat; Buruk'un tek düşüncesi Galatasaray karşısında elde edilecek galibiyet. Buruk ve ekibi kritik maç öncesi Galatasaray'ı enine boyuna analiz ediyor.

Kazanırlarsa Galatasaray yarış dışında kalabilir

Başakşehir, 3 puanı elde ederek hem en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını korumak hem de zirve yarışındaki bir rakibini saf dışı bırakmış olmak istiyor. 

Futbolcularına, onlara duyduğu güveni anlattı

Buruk'un futbolcularıyla Galatasaray maçı öncesi yaptığı toplantılarda onlara duyduğu güveni dile getirdiği öğrenildi. 

Okan Buruk: "Şampiyonluk istiyorsak kazanarak devam etmeliyiz"

Genç teknik adam oyuncularına, "Galatasaray maçını kazanmaya inandığınızı biliyorum. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürmek durumundayız. Eğer şampiyonluk istiyorsak, kazanarak devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler