Oğuz Yılmaz: ''Bu saatten sonra iyi oyun ya da kötü oyun yok.''

13.07.2020 - 23:42 | Son Güncellenme: 13.07.2020 - 23:42

Trabzonspor'a şampiyonluk yolunda büyük yara veren ve küme düşme potasından üstlere doğru tırmanan Denizlispor'da maç sonrası oyuncular yayıncı kuruluş beIN Sport'ta açıklamalarda bulundular. İşte o açıklamaları...

Takımı ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız."

Recep Niyaz: "Salgından sonra sadece 1 puan alabildik. Bu galibiyete ihtiyacımız var. Puanları alan alanaydı. Bu maçtan sonra Konyaspor'un da galip geldiğini öğrenince galibiyetimizin önemi ortaya çıktı. Camia bir bütün oldu. Bunun anlam ifade etmesi için de Alanyaspor maçından puan almak istiyoruz. Takımı ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız."

''Rahatladık ama iş bitmedi.''

Hüseyin Altıntaş: "Pandemiden önce bu duruma düşeceğimizi düşünmüyorduk. Sadece 1 puan almıştık. Rahatladık ama iş bitmedi. Allah'a şükürler olsun."

''Bu saatten sonra iyi oyun ya da kötü oyun yok.''

Oğuz Yılmaz: "Bu maçların telafisi yok. Bütün puanlar birbirine yakın. Pandemiden sonra hiç maç kazanamamıştık. Rahatladık. İnşallah 3 puan daha alıp ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Bu saatten sonra iyi oyun ya da kötü oyun yok. Puan almak diye bir şey var. Levent hoca bize savaşmamız gerektiğini söyledi."

Senin için hazırladığımız haberler