Oğulcan Çağlayan: "Kariyerim adına dönüm noktasıydı"

16.01.2020 - 17:36 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 17:39

Oğulcan Çağlayan: "Kariyerim adına dönüm noktasıydı"

Çaykur Rizespor forması giyen Oğulcan Çağlayan, Galatasaray maçı, kendi performansı ve kariyer planlaması hakkında konuştu. Oğulcan Çağlayan, Avrupa’ya mı transfer olacak? Transfer teklifleri aldı mı? Olympiakos’a transferi neden gerçekleşmedi? Tüm bu sorular Radyospor’da yanıt buldu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Oğulcan Çağlayan’ın açıklamaları şu şekilde:

Oğulcan Çağlayan: ”Final paslarını daha iyi yapsak sonuç farklı olurdu”

Gerçekten etkili bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Daha iyisi de olabilirdi. Final paslarını daha iyi versem güzel olurdu. Benim performansımdan ziyade takımın performansı önemli. İkinci yarı için iyi sinyaller verdik. Bu performansı Gençlerbirliği maçına yansıtmak ve kazanmak istiyoruz.

Oğulcan Çağlayan: “Rizespor olarak iç sahada başarılı oynuyoruz”

İç sahada başarılı maçlar oynadık. Taraftarımız önünde iyi oynuyoruz. İç sahada bizim için çok büyük bir avantaj diye düşünüyorum.

Oğulcan Çağlayan: “Stadımızın fiziksel özelliği motive ediyor”

Rakip takımlarda oynayan arkadaşlar, ‘Sizin sahanız biraz farklı, ne olduğunu anlamıyorum’ diyorlar. Ben de iç sahada kendimi daha iyi hissediyorum. Tribünlerin ve sahanın bunda bir etkisi olabilir. Stadın fiziksel özelliği de takımı etkiliyor olabilir. Stadyumun havasında, suyunda böyle bir durum var.

Oğulcan Çağlayan: “Tur atlamak istiyoruz”

Ciddi anlamda kontrataklar yaptık. Final toplarında daha etkili olabilseydik sonuç farklı olabilirdi. Biz rakibi iyi karşılayıp, kazandığımız toplarla hızlı ataklar yapıyoruz. Hocamızın verdiği görevleri yerine getirerek sonuç almaya çalışıyoruz. İnşallah rövanşta iyi bir performans sergiler ve tur atlayan taraf oluruz.

Oğulcan Çağlayan: “Olympiakos konusu kariyerim adına dönüm noktasıydı”

Kariyerim için Olympiakos konusu dönüm noktası olabilir. Vize işlerini halettim. Gidiyordum. Araya giren bir menajer daha fazla komisyon almak istedi. O dönemi başkan Ziya Eren de anlaştık diye açıklamıştı. Transfer olmadı. Ama futbolda dün yoktur. O konu geçmişte kaldı. Avrupa’da oynamak hayalim elbette devam ediyor. Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek isteriz. Transfer konusunda çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Menajerim gerekli çalışmaları yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler