Ahmet Nur Çebi, Murat Sancak'ın Şenol Güneş İddiasını Yalanladı

16.02.2022 - 14:51 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 15:43

Adana Demirspor-Beşiktaş maçının ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın, Beşiktaş için Şenol Güneş iddiasına Ahmet Nur Çebi cevap verdi. İşte detaylar...

Ahmet Nur Çebi, Murat Sancak'ın Şenol Güneş İddiasını Yalanladı

Geçtiğimiz gün oynanan Spor Toto Süper Lig maçında Adana Demirspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. 1-1 beraberlikle sona eren mücadelenin ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, flaş ifadelerde bulundu. Beşiktaş'ın gelecek sezon için Şenol Güneş ile anlaşma sağladığını iddia eden Sancak'a, Ahmet Nur Çebi'den yanıt geldi.

"Kocaman bir yalan"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sancak'ın iddiası için "Adana Demirspor Başkanı'nın, Beşiktaş'ın Şenol Güneş ile imza attığını söylemesi ve bunun kocaman bir yalan olması yakışık almamıştır." ifadelerini kullandı.

"Bitti diye de bir kelime kullandım"

Çebi, "Şenol Güneş hocamıza biz değerimizi verdik, kıymetlidir dedik. Ancak hocamızla devam edeceğimizi söyledik. Hatta 'bitti' diye de bir kelime kullandım. Yani nokta, bunu konuşmak istemiyorum diye... Hala spor kanallarında gündemi degiştirmek, belki Beşiktaş'a zarar vermek için bunlar söyleniyor." şeklinde konuştu.

"Bunu neden yaptığını açıklaması gerekir"

Başkan, "Murat Sancak'ın bunu neden yaptığını kamuoyunda çıkıp açıklaması gerekiyor. Bizim tarafımızdan da kendisine böyle görev verilmemiştir. Sanıyorum dünya futbol tarihinde başka bir kulübün başkanı bir başka kulübün teknik direktörüyle ilgli açıklama yapmamıştır. Ben Beşiktaş'ta yalan söylemeyeceğim dedim. Şenol Güneş hocayla bu güne kadar bir kelime konuşulmamıştır. Bırakın anlaşma yapılmasını..." dedi.

"Hocama güvenim sonsuz"

Ahmet Nur Çebi, "Bizim hocamız var ben hocamla devam edeceğim. Hocamızın da aldığımız maç sonuçlarıyla değerlendirilmesini doğru bulmuyorum. Hocama güvenim sonsuz güvenmeye devam ediyoru. Şenol Güneş ile bir görüşmemiz bir anlaşmamız telefon konuşmamız bile olmamıştır." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
CANLI - Çebi: Savcıları Sancak'ın Fetö iddiası için göreve davet ediyorum
Habere Git

"Şenol Hoca ile çalışmayı düşünmedim"

Çebi, "Mayıs ayında seçim var. Bu seçimden sonra buraya kim gelecek, nasıl olacak, hiçbiri belli değil. Sezon devam ediyor. Böyle bir sezon içinde, gelecek sezonun teknik direktörü hakkında konuşmam. Net söylüyorum, Şenol Hoca ile çalışmayı düşünmedim. Bundan sonra da planımda yok. Neyin, ne getireceğini bilmiyorum. Önümüzdeki sezon planlamamda, bugün için Şenol Hoca yok. Ben bunu açıklamama rağmen, sürekli aynı konu önüme geliyor." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz Süper Lig ekibiyle anlaştı! Ne Beşiktaş ne de Adana Demirspor...
Habere Git

"Vay Türk futbolunun haline vay"

Beşiktaş Başkanı, "Hocamız geleli 1,5 ay oldu. Beşiktaş'a zarar vermek istiyorlar. Bir de bunun arkasında başka kulübün başkanı da var! Vay Türk futbolunun haline vay" dedi.

'Şenol hoca ağzıyla kuş tutsa bu takımda olmaz'

Şenol Güneş soruları hakkında net konuşan Ahmet Nur Çebi, "İnsanlar bana şunu mu söyletmeye çalışıyorlar 'Önümüzdeki sene Şenol hoca ağzıyla kuş tutsa bu takımda olmaz" Kendisiyle gerçekten de konuşmadım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler