Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a cevap! "Güldüm, yalan yok"

20.10.2024 - 14:18 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 14:49

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, teknik direktör ve yorumcu Sergen Yalçın'ın kendisi hakkında yaptığı eleştiriye cevap verdi. Detaylar...

Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a cevap! "Güldüm, yalan yok"

AJANSSPOR HABER

Eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın Kafa Sports YouTube kanalında yaptığı Nuri Şahin ve Francesco Farioli eleştirileri gündem olmuştu. Maçkolik YouTube kanalına konuk olan Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Sergen Yalçın'ın kendisi hakkında yaptığı yorumlara cevap verdi.

"Reyting olsun, ona sallayayım, buna sallayayım"

Nuri Şahin, "Güldüm, yalan yok. Komik. Bana yakışmaz bu konulara çok girmek. Ama bir yandan çok güldüm. Çünkü zaten o yüzden yapılan bir şey. Reyting olsun, konuşulsun, ona sallayayım, buna sallayayım... Benim hayat felsefeme, benim değerlerime çok yanlış bir şey" ifadelerini kullandı.

"Oyun hakkında konuşulmuyor"

Sözlerine devam eden Şahin, "Hiçbir zaman çıkıp bir hocayı veya oyuncuyu eleştirmem. Çünkü oyun hakkında konuşulmuyor. Mesela deplasmanda niye 3 maç kazanamadın? Bunu konuşalım. İşte Şampiyonlar Ligi'nde rekor kırdın. Maça nasıl hazırlandın? Genç yaşta Dortmund'a hoca oldun. Bunları konuşalım" dedi.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın, Nuri Şahin'i eleştirdi! "Başarısı yok! Bu nasıl oluyor?
Habere Git

"Ben buna cesaret edemem"

Sergen Yalçın'ın Ajax Teknik Direktörü Francesco Farioli hakkında yaptığı yorumu da hatırlatan Nuri Şahin, "Mesela Farioli hakkında yanlış değilsem konuşulmuş. Ben mesela buna cesaret edemem. Yapmam yani... Çünkü adamın yaptıkları ortada" açıklamasını yaptı.

"Burada bir sürü departman var, onlarla görüşebilirler"

Nuri Şahin son olarak şunları kaydetti: "O yüzden o konuya çok değinmemekle beraber Dortmund gibi büyük bir kulübün beni hangi kriterlerle hoca yaptığını öğrenmek istiyorlarsa burada bir sürü departman var, onlarla görüşebilirler. Hiçbir sıkıntı yok"

Sergen Yalçın, Nuri Şahin hakkında ne demişti?

Sergen Yalçın, Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin hakkında, "Dortmund'ta hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalya'da iki sene çalış, hiçbir şey yapma, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'a hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela? Bu basit bir şey mi sizce? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu? Ben Anadolu'da 10 sene çalıştım ve hepsinde de başarılı oldum. Sonra Beşiktaş'a geldiğimde bile benim için 'Tecrübesiz' dediler" demişti.

Sergen Yalçın, Farioli hakkında ne demişti?

Sergen Yalçın, Ajax Teknik Direktörü Francesco Farioli hakkında ise şunlar söylemişti: "Francesco Farioli paket oluyordu, Beşiktaş maçıyla kurtardı. Farioli'nin Ajax teknik direktörü olmasına ben inanamıyorum. Sırf İtalyan olduğu için adam teknik direktör oldu. Arkadan üç tane pas yapınca, 'Vay, büyük hoca, şöyle hoca' sözleri başladı. Nice'e gitti, oradan Ajax'a gitti. İnanamıyorum, dünya komedisi"

Ertuğrul Arslan'ı övdü

Antalyaspor’da beraber çalıştığı ve Borussia Dortmund’un teknik ekibinde de yer alan Ertuğrul Arslan hakkında da konuşan Nuri Şahin, “Benim için paha biçilmez bir değerde bir futbol aklı. İlk günden bu yana beraberiz. Onun verdiği katkıyı görmek çok güzel. İnanılmaz sevilen bir karakter takım içinde. Bizim işimiz önemli. O konuda inanılmaz. O’nu çok seviyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler